Advertorial Evenementen

Kom jij 21 augustus naar de Zenichi Lifestyle beurs?

Zondag 21 augustus is de eerste Zenichi Lifestyle beurs, die wordt gehouden in hotel Groenendijk te Hazerswoude-Rijndijk. Je kan hier tussen 10:30 en 17:30 uur terecht voor alles wat te maken heeft met gezondheid voor lichaam en geest.

Zo zijn er verkoopkramen met natuurlijke verzorgingsproducten, edelstenen in alle kleuren en vormen, schitterende edelstenen sieraden, thee als natuurlijke ondersteuning speciaal op jou afgestemd, zoutlampen, heerlijk geurende wierook, oliën en huisgeuren. Er staat een kunstenaar met zijn eigen houten-kunst. Ook Nederlands bekende couture kleding van Addy van den Krommenacker mag niet ontbreken binnen lifestyle.

Voor individuele consulten kan je plaatsnemen bij mediums, healers, coaches en masseurs. Je kunt een levensweg tekening laten maken en koffiedik, horoscoop, tenen of je iris laten lezen. Laat je versieren door een bohemian schminkster en doe mee aan workshop gegeven door een vrouwelijke sjamaan.

Er is ambachtelijk Italiaans schepijs waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Max. En het terras is geopend om alle opgedane indrukken te verwerken onder het genot van een overheerlijke versnapering. Kortom, een dag voor jong en oud. Voor iedereen die nieuwsgierig is wat het leven te bieden heeft. De entree is gratis. Elk consult, behandeling of product is tegen betaling.


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.