DressesOnly
Advertorial Mode

Kom jij 31 oktober private shoppen bij Dressesonly?

Het najaar is in volle gang en daarom opent Dressesonly haar showroom op zaterdag 31 oktober van 11:00 tot 15:00 uur. Dit keer geen reguliere Shoppingday, maar een private editie in verband met de huidige maatregelen. Meld je snel aan via de mail!

De grootste jurkenwebshop

Dressesonly is de grootste jurkenwebshop van Nederland. De showroom van Dressesonly kan je vinden in Alphen aan den Rijn. Dressesonly verkoopt onder andere merken zoals Geisha, Tramontana, Smashed Lemon, Freebird en Esqualo. Je kunt er terecht voor jurken, tops, rokken en jassen die zijn ingespeeld op de laatste trends en musthaves van het seizoen.

Dressesonly begrijpt dat het soms lastig kan zijn om de juiste maat in te schatten of te weten hoe het product er in het echt uitziet. Daarom openen ze speciaal voor jou de deuren van hun showroom. Tijdens deze Shopping Day ontvang jij als klant 10 procent korting op al jouw aankopen uit de nieuwe collectie.

Private shopping editie

Door de huidige maatregelen is het deze keer een Private Shoppingday! Wil je gezellig langskomen? Meld je dan van tevoren aan via de mail en geef door met hoeveel mensen je komt en hoe laat je wil komen. Wil je liever private shoppen op een doordeweekse dag? Dat kan ook, bel naar 0172-706015 of mail Dressesonly dan voor een afspraak.

Meer info of benieuwd naar de collectie? Kijk dan op www.dressesonly.nl/shoppingday.


Meer nieuws

Stadshart vandaag 09:01

JansenDeJong verwerft onroerend goed op Rijnplein

Makelaarskantoor JansenDeJong heeft dinsdag 1 december alle winkels en woningen op het Rijnplein in Alphen aangekocht voor een maatschap van particuliere investeerders. Hierbij gaat het om 19.000 m² detailhandel en 40 appartementen. Het Alphense makelaarskantoor streeft ernaar om binnen een half jaar de invulling van dit gebied te realiseren.

Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen vandaag 07:29

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 16

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De zestiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.