IZO Thuiszorg
Advertorial Werken

Kom jij bij de leukste thuiszorgorganisatie van Alphen en omstreken werken?

Thuiszorg IZO is sinds 1998 een begrip in Alphen aan den Rijn en omgeving. Zij bieden huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en persoonlijke verzorging en verpleging.

De missie van Thuiszorg IZO is gericht op het - verbeteren - van de kwaliteit van leven van de cliënten met het bieden van zorg en ondersteuning die het mogelijk maakt langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het welzijn van de cliënten staat voorop. Derhalve hecht Thuiszorg IZO waarde aan het bieden van kwalitatief goede zorg door deskundige zorgverleners.

IZO Thuiszorg is altijd op zoek voor naar gemotiveerde collega’s

Projectmanager m/v (20 – 25 uur)

Als Project Manager bij Thuiszorg IZO heb jij de regie over verschillende projecten, variërend van de inrichting van zorgprocessen tot uitbouw van kwaliteitssystemen. Natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor de projectresultaten en om deze te behalen werk je met name nauw samen met het managementteam.

Wil je meer weten over deze vacature (of andere leuke jobs), kijk op de website. 

Tevens zijn zij op zoek naar:

  • Verpleegkundigen
  • Verzorgenden Niveau 3IG
  • Verzorgenden Niveau 3
  • Gezin helpende/hulp bij huishouden

Je kan ook direct vrijblijvend contact opnemen met Lindy Lens voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Thuiszorg IZO
Lindy Lens
0172-44 44 23
lindy@izo.nl


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 17:02

Het nieuws van week 22 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een geslaagde editie van het Zomerspektakel aan het Meer en een zwaargewonde agent na valse melding tot aan een verhitte bijeenkomst over de opvang van vluchtelingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:34

CinePlus in Castellum

Elke woensdag én iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand nemen enthousiaste filmliefhebbers van 50+ plaats in de bioscoopstoelen van Castellum. Tijdens de CinePlus worden speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms vertoond, waar bezoekers van kunnen genieten na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie/ thee en wat lekkers.

Advertorial Horeca gisteren 09:31

Vier Vaderdag bij Lodge Alphen

Verras je vader met een heerlijk Vaderdag BBQ-buffet bij Lodge Alphen in Alphen aan den Rijn. Op Vaderdag, zondag 18 juni, kun je genieten van een heerlijk uitgebreid BBQ-buffet in de Wunderbar op het overdekte terras bij de Lodge.