IZO Thuiszorg
Advertorial Werken

Kom jij bij de leukste thuiszorgorganisatie van Alphen en omstreken werken?

Thuiszorg IZO is sinds 1998 een begrip in Alphen aan den Rijn en omgeving. Zij bieden huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en persoonlijke verzorging en verpleging.

De missie van Thuiszorg IZO is gericht op het - verbeteren - van de kwaliteit van leven van de cliënten met het bieden van zorg en ondersteuning die het mogelijk maakt langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het welzijn van de cliënten staat voorop. Derhalve hecht Thuiszorg IZO waarde aan het bieden van kwalitatief goede zorg door deskundige zorgverleners.

IZO Thuiszorg is altijd op zoek voor naar gemotiveerde collega’s

Projectmanager m/v (20 – 25 uur)

Als Project Manager bij Thuiszorg IZO heb jij de regie over verschillende projecten, variërend van de inrichting van zorgprocessen tot uitbouw van kwaliteitssystemen. Natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor de projectresultaten en om deze te behalen werk je met name nauw samen met het managementteam.

Wil je meer weten over deze vacature (of andere leuke jobs), kijk op de website. 

Tevens zijn zij op zoek naar:

  • Verpleegkundigen
  • Verzorgenden Niveau 3IG
  • Verzorgenden Niveau 3
  • Gezin helpende/hulp bij huishouden

Je kan ook direct vrijblijvend contact opnemen met Lindy Lens voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Thuiszorg IZO
Lindy Lens
0172-44 44 23
lindy@izo.nl


Meer nieuws

Limesjaar 2022 vandaag 12:21

ROMEINEN Schilder

Als je de geschiedenisboekjes moet geloven, hadden Romeinse vrouwen niks te vertellen. Thuis niet waar de pater familias het voor het zeggen had. Buitenshuis evenmin want de vrouw stond achter de kookpot. Gelukkig hoeven we die boekjes niet te geloven: vrouwen waren ook gewoon zelfstandig aan het werk.

Advertorial Theater vandaag 10:56

Superjuffie vliegt naar Theater Castellum

Woensdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Castellum heeft een wel heel bijzondere juf die naar het theater komt vliegen, namelijk Superjuffie.

Werken vandaag 09:33

De nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.