SERA / Alphens

Kom jij de redactie van Alphens.nl versterken?

Studenten en starters opgelet! De redactie van Alphens.nl is op zoek naar versterking. Vind je het leuk om te schrijven, ben jij thuis in social media en is multitasken voor jou geen probleem? Dan zoeken wij jou!

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn én heeft de grootste lokale online community. Wij brengen al het nieuws in en om Alphen aan den Rijn en dat betekent dat elke dag anders is. Het ene moment ben je bezig met online content voor klanten, het andere moment zet je alles opzij om zo snel mogelijk een nieuwsbericht online te zetten over een grote brand of een ongeval om de Alphenaren hierover te informeren. Daarnaast hebben we veel klanten die bij ons adverteren en houden we ons bezig met projecten als de Alphens Restaurantweek en ons jaarlijkse magazine. 

Wat ga je doen?

Als online redacteur / schrijver draag je bij aan alle content op Alphens.nl. Naast dat je zorgt dat alle evenementen in de agenda staan, je de nieuwste vacatures voor klanten in onze online vacaturebank plaatst en andere uitingen op de juiste plek en tijd online zet, zorg je ook dat Alphens.nl wordt voorzien van het laatste nieuws. Deels krijg je dit aangeleverd, deels zul je zelf de journalistieke (digitale) speurneus op moeten zetten. Ook zorg je dat websites van onze klanten up-to-date blijven en van de nieuwste content worden voorzien.

Wat verwachten wij?

Jij kent Alphen aan den Rijn op je duimpje. Je hebt een neusje voor het laatste nieuws, waardoor je nooit een mogelijk nieuwtje mist tussen de talloze posts en comments op social media. Ook weet je hoe je de website aantrekkelijk moet houden voor bezoekers en kun je onderscheid maken tussen het schrijven van een objectief nieuwsbericht of een wervende tekst voor klanten.

Daarnaast voorzie je alle social media kanalen van Alphens.nl van diverse content, vind je het leuk om aan projecten als de Alphens Restaurantweek te werken en zorg je voor community management/moderatie van onze eigen Facebookpagina’s en meerdere lokale Facebookgroepen. 

Jij:

  • bent woonachtig in Alphen aan den Rijn (of omgeving);
  • volgt een relevante studie (communicatie/journalistiek) of hebt jouw diploma al op zak;
  • beschikt over HBO denk- en werkniveau (of hebt ervaring door een soortgelijke functie);
  • wordt enthousiast van teksten schrijven;
  • kunt goed overweg met social media;
  • bent nauwkeurig, enthousiast, zelfstandig, een harde werker, multitasker én gezellig;
  • bent niet te beroerd om af en toe ook in het weekend een nieuwtje op te pakken;
  • kunt snel schakelen tussen werkzaamheden en weet goed overzicht te houden;
  • bent op korte termijn beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij zijn Jurre en Jur (sales), Cindy (content), Josh en Joshua (fotografie), een gezellig team dat hard werkt maar ook veel lol heeft. Daarnaast heb je ook nog een achterban met zo’n vijftien collega’s bij ons moederbedrijf SERA en reclamebureau Creatieve Geesten.

Ons team is ondernemend, enthousiast en vooral collegiaal. Niet voor niets heeft Alphens.nl al diverse prijzen op het gebied van innovatie, creativiteit en gezonde bedrijfsvoering gekregen. Uiteraard ontbreekt bij ons de vrijdagmiddagborrel niet en (als het weer kan) de nodige uitjes naar Alphense evenementen zoals het Zomerspektakel aan het Meer, Wet 'n Wild Beachfestival en de Alphense Oktoberfeesten.

Heb je interesse? Solliciteer dan direct via deze link. Vergeet niet om je CV (met foto!) en motivatiebrief mee te sturen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!