NUSA
Advertorial Horeca

Kom jij vrijdag naar NUSA voor een borrel met heerlijke lekkernijen?

Na een turbulente tijd is het eindelijk zover, we gaan steeds meer terug naar normaal. NUSA kan niet wachten om Alphen nog enthousiaster te maken met hun heerlijke gerechten. Om die reden organiseren zij op vrijdag 11 juni een bescheiden borrel, geheel volgens de coronaprotocollen.

In januari 2021 openden Joost en Wayan van Vliet vol trots hun Indische eetcafé. Met zestien heerlijke gerechten, allemaal vers in eigen keuken bereid, is er voor iedereen wel iets lekkers. Wayan legt haar ziel en zaligheid in het bereiden van gezonde en voedzame gerechten.

Dit en meer zal je ontdekken tijdens de borrel van aanstaande vrijdag. De borrel start om 16:30 uur en het zal rond 18:00 uur afgelopen zijn. De drankjes en hapjes zijn uiteraard op kosten van NUSA.  

Lijkt deze borrel jou nou helemaal geweldig? Geef dan aan hoe laat je wil komen en met hoeveel. Dit kan via 0172-554003 of via alphen@nusa.nl. Mocht je s ’avonds nog willen blijven zitten om een hapje te eten, laat dit dan op tijd weten zodat NUSA een tafel vrij kan houden!


Meer nieuws

Openbaar vervoer gisteren 17:54

NS-dienstregeling weer zo goed als normaal, maar traject Alphen-Leiden blijft achter

De Nederlandse Spoorwegen had tijdens de coronapandemie de dienstregeling flink aangepast. Veel mensen werken, nog steeds, vanuit huis, waardoor de treinen een stuk leger zijn dan normaal. Sinds deze week rijden de meeste treinen weer volgens schema. Alleen het traject tussen Alphen en Leiden laat nog even op zich wachten. 

Evenementen gisteren 17:05

Alphens.nl wordt mediapartner van Vrij & Blij

Alphens.nl en Vrij & Blij festival slaan de handen ineen. Dit jaar is Alphens.nl mediapartner van Vrij & Blij. Dit betekent een samenwerking voor alle communicatie naar de bezoekers toe.

Advertorial Winkels gisteren 15:49

Woensdag Wijndag: een frisse, witte Muscadet!

Het is weer zover, Woensdag Wijndag bij La Bodega ’87! Deze week kiezen ze, bij zo’n warme dag als vandaag, voor de Lieubeau Muscadet. Deze frisse witte wijn uit Frankrijk past perfect bij de tropische temperaturen van vandaag. Benieuwd wat je erbij eet? Lees verder!

Alphense Zendmast gisteren 15:11

Zendmast in de Nederlandse vlag gekleurd voor geslaagden

Alphen hangt ‘de vlag’ uit voor alle geslaagde scholieren! Op woensdag 16 juni kleurt de toren rood, wit en blauw in verband de examenuitslag voor middelbare scholieren. Aan alle geslaagden: gefeliciteerd!

Evenementen gisteren 14:40

Traditionele Oldtimerdag in september nog niet uitgesloten

Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware traditie: de Oldtimerdag. Afgelopen jaar gooide corona roet in het eten. Hoe zit dat dit jaar? De organisatie laat weten dat een traditionele Oldtimerdag zeker nog niet is uitgesloten.