Advertorial Horeca

Kom jij werken bij Koeien en Kaas Alphen aan den Rijn?

Zit gastvrijheid in jouw bloed? En heb je ervaring in het vak? Leergierig en nieuwsgierig? Dol op mensen in de watten leggen? Dan past De Zalm Horeca Groep bij jou.

De Zalm Horeca Groep bestaat op dit moment uit zes exploitaties: te weten, Brasserie Bar De Zalm, Wijn- & Foodbar Bodega 32 beide gevestigd in Gouda, ’t Vaantje in Reeuwijk en drie vestigingen van Koeien en Kaas in Gouda, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. In totaal werken er bijna 200 mensen voor De Zalm Horeca Groep.

Voor de vestiging in Alphen aan den Rijn zoekt De Zalm Horeca Groep nieuw personeel voor in de bediening en keuken. Is dit iets voor jou? Solliciteer direct via DeZalm.com/werkenbij


Meer nieuws

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 16:36

Hermitage: The Power of Art film én college

Na de special met Frida Kahlo organiseert Parkvilla een passe-partout met de film De Hermitage: The Power of Art. Voorafgaand aan de indrukwekkende film geeft kunsthistorica en docente Karin Braamhorst een inleiding.

Wonen en bouwen gisteren 15:10

Het is goed gesteld met het onderhoud van sociale huurwoningen in Alphen

Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat zeker 80.000 sociale huurwoningen in Nederland flinke gebreken vertonen. Veel woningen scoren slecht of zeer slecht. In Alphen aan den Rijn blijkt dat mee te vallen. En daar is woningcorporatie Woonforte maar wat trots op.