Komend voorjaar opent knøss haar deuren voor het publiek. Een nieuwe horecagelegenheid in Scandinavische sferen in het hart van Alphen aan den Rijn. Aan de Rijnkade en grenzend aan de schoenwinkel van van Keeken Schoenen aan de van Mandersloostraat. Het pand waar knøss zich in zal vestigen wordt op dit moment gebouwd.

Om u kennis te laten maken met het knøss concept en u een unieke inkijk in het bouwproces te geven opent knøss eenmalig haar deuren tijdens de bouw. Komende zaterdag 16 februari bent u welkom op de bouwplaats voor goede koffie, een verse Scandinavische versnapering, uitleg over het concept en een rondleiding over de bouw. Het volledige knøss team zal aanwezig zijn om u alles te vertellen! U bent welkom tussen 10u en 16u aan Rijnkade 12 in Alphen aan den Rijn!

Wist u dat u zelf onderdeel kunt worden van het concept? Door de initiatiefnemers een bedrag te lenen krijgt u een mooi rendement en allerlei leuke extra’s. Kijk op crowdaboutnow.nl/knoss voor alle informatie hierover.