De Knikker
Advertorial Winkelen

Kom naar De Knikker Experience op 30 november

Op donderdagavond 30 November, van 19:00 tot 22:00 uur, organiseert De Knikker samen met lokale ondernemers een ware ‘Experience’. Ben je op zoek naar mooie cadeaus en inspiratie voor de feestmaand? Dan ben je van harte welkom!

Deze avond staat geheel in het teken van de vijf zintuigen, hoor de live-muziek van de Nieuwe Muziekschool Alphen, proef de heerlijke wijnen van La Bodega of de speciale bieren van Bierbrouwerij Alphen en ga op de foto bij de prachtige bloemenboog van Bloemen van Zus. Ervaar de warmte van Sunshower, ruik de sauna geuren van Liberty Wellness, voel de fantastische kwaliteit badlakens van Kalkman beddenspecialist of shop de geweldige fashion van Got The Look.

Daarnaast kunt u deze avond de natuurlijke producten van My Body My Soul verkrijgen, advies inwinnen van Bloesem en Blos en hun heerlijke huidverbeteringsproducten, de prachtige expositie van kunstenaar Robert Scholten ervaren en bieden wij eenmalig al onze woonaccessoires aan voor speciale prijzen.

De Knikker Keukens, Badkamers & Tegels vind je aan de Van Foreestlaan 11 te Alphen aan den Rijn.

Knikker Experience 2023_social media 3.jpg


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.