Advertorial Economie

Kom naar de open dag van Curves op 25 september!

Ben je nog geen lid van Curves? Kom dan naar onze Open Dag op dinsdag 25 september. Je kunt dan zien wat Curves inhoudt en uitleg krijgen over ons trainings- en voedingsprogramma.

Als je al lid bent, is dit de mogelijkheid om je vriendin eens mee te nemen. Maar let op: alleen die dag kun je gratis inschrijven op onze abonnementen!

Voor meer informatie hierover kun je terecht bij het Curves Team (T 0172-420939) of via onze website.

Jaarmarkt
Ook zijn wij te vinden op de Jaarmarkt van Alphen aan den Rijn in de Van Mandersloostraat, ter hoogte van dameskledingzaak Anna van Toor. Het Curves Team vertelt je daar graag hoe Curves kan bijdragen aan jouw gezondheid.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:34

Baronie ontruimd in verband met brand

Op woensdagmiddag 26 februari heeft er een gebouwbrand plaatsgevonden in winkelcentrum De Baronie in Alphen. Het betrof een brand in de technische ruimte.

Advertorial Cultuur vandaag 17:05

Kunstenares Herma Kampschuur viert opening atelier

Kunstenares Herma Kampschuur opent haar nieuwe werkplek op De Werf, de opbloeiende hotspot voor creatieve en ambachtelijke bedrijven aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Het is een atelier, workshopruimte en galerie ineen. En iedereen mag dat op zaterdag 7 maart ontdekken. Ze exposeert haar werk en dat van een aantal cursisten in eigen huis.

Calamiteiten vandaag 15:33

Getuigen gezocht voor inbraak Viswinkel Fizzi Herenhof

Op dinsdag 25 februari is er tussen 23:00 en 00:00 uur ingebroken bij Viswinkel Fizzi in winkelcentrum De Herenhof. “We zijn geschrokken en hopen dat de daders snel worden opgepakt.”

Advertorial Cultuur vandaag 13:19

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden.