Sunset Beachbar Alphen
Advertorial Horeca

Kom over de vernieuwde fietsbrug naar Sunset Beachbar!

Gemeente Alphen aan den Rijn startte maandag met het vernieuwen van de fietsbrug bij de Zegerplas. Dit zou tot en met vrijdag 21 mei duren, maar er is hard doorgewerkt, dus de brug is vanaf nu weer te gebruiken! Sunset Beachbar had al een oplossing bedacht, zij zouden klanten ophalen met de sloep vanaf de T-steiger, maar dat is nu niet meer nodig.

"Wij zijn super blij dat er zo hard is doorgewerkt", vertelt blije eigenaresse Joyce. "We waren al goed voorbereid met het plan van de sloep en Sunset kon natuurlijk wel via de andere kant bereikt worden. De brug ziet er nu weer als nieuw uit en iedereen kan weer lopend, rennend en fietsend naar Sunset komen."

Sunset Beachbar is komend weekend met Pinksteren ook geopend. Het terras is inmiddels helemaal af met zitzakken, lange tafels, windschermen en heerlijke strandstoeltjes. "Wij zijn nu echt klaar voor de zomer en kunnen niet wachten op de vele mooie zonsondergangen die wij hier gaan zien."

Volg Sunset Beachbar ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al het nieuws!


Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.