Advertorial Sport

Kom sporten bij Bezemer Fitness & betaal in juli geen inschrijfgeld!

De lockdown is achter de rug, de versoepelingen gaan de goede kant op en er wordt al weer een paar weken hard getraind bij de Alphense sportscholen. Afgelopen maand kozen ruim 175 Alphenaren ervoor om lid te worden van Bezemer Fitness. Daarom heeft de sportschool besloten de actie te verlengen! “Ben jij ook klaar voor een fitte levensstijl en heb jij zin om weer aan de slag te gaan? Kom dan sporten bij onze gezellige sportschool.”

Eigenaar Thijs Bezemer is ontzettend blij dat de deuren weer open zijn. “We hebben echt niet stil gezeten de afgelopen maanden, maar nu we weer binnen mogen trainen en de groepslessen weer van start zijn, is het weer als vanouds.”

Waarom Bezemer Fitness?

De sportschool staat bekend om haar gezellige sfeer, de goede begeleiding van de trainers en persoonlijke trainingsschema’s, vele groepslessen, eGym en Personal Training. “Daarom hebben afgelopen maand zoveel nieuwe leden voor ons gekozen en daar zijn wij trots op. We willen onze leden motiveren om lekker te komen sporten en te werken aan een gezonde en fitte levensstijl. Omdat de actie vorige maand zo’n succes was, trekken we deze ook door in de maand juli.” Je betaalt in de maand juli geen inschrijfgeld.

Het abonnement dat bij jou past

Bij Bezemer Fitness heb je de keuze uit verschillende abonnementen. “We bieden onze leden verschillende opties. Zo hebben we een maandelijks opzegbaar abonnement, een daluren abonnement voor één of twee jaar of een onbeperkt fitness abonnement voor één of twee jaar. Bij onze abonnementen zitten de groepslessen inbegrepen. Als extra optie heb je de keuze voor de eGym.” Wil je jezelf echt uitdagen? Kies dan voor de abonnementen van Bezemer Sports. Dan kan je naast onbeperkt fitness en groepslessen ook gebruik maken van de Assault lessen en ruimte.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden, lessen, eGym en Bezemer Sports? Check dan de website van Bezemer Fitness. Meteen inschrijven? Dat kan hier!


Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.