Bezemer Fitness
Advertorial Sport

Kom sporten bij Bezemer Fitness en profiteer van mooie acties!

Deze zomer extra hard genoten maar wil je nu weer stappen maken met een gezonde levensstijl? Word dan lid bij de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn en profiteer van mooie maandacties. Benieuwd waarom jij voor Bezemer Fitness moet kiezen? Lees dan nu snel verder!

De voordelen van Bezemer Fitness

Sporten bij Bezemer Fitness is niet alleen gezellig, maar het team helpt jou ook met het bereiken van jouw doelen. “We vinden het belangrijk om onze leden persoonlijk te begeleiden. Daarom kan je bij Bezemer Fitness gebruik maken van gratis op maat gemaakte trainingsschema’s. Onze trainers gaan in gesprek met jou over jouw doelen en kijken wat jouw niveau is om een passend schema te maken”, legt Thijs Bezemer uit.

De sportschool is zeven dagen per week geopend en biedt voor iedere sporter iets passends. “Naast de gewone fitness hebben we een eGym cirkel, een groot aanbod groepslessen en een aparte Assault ruimte onder de brug. Hiermee kunnen we een uitgebreid aanbod aanbieden aan onze leden.” Op dit moment staan er ruim 50 groepslessen per week op het rooster. Van HIIT tot Body Pump, van Yoga tot Zumba en van Spinning tot BBB. Voor de sporter die op zoek is naar extra uitdaging heeft Bezemer Fitness de Assault Trainingen. Benieuwd wat dit inhoud? Lees hier snel verder!

Maak nu nog gebruik van mooie acties

Tot eind september maak je nog gebruik van mooie ledenacties. Word nu lid en ontvang een gratis FlowtzOn band t.w.v € 39,95 en betaal geen inschrijfgeld t.w.v € 25.* Heb je interesse in de Gym? Maak dan gebruik van de andere actie, namelijk twee weken gratis eGym uitproberen! Is de eGym na twee weken goed bevallen en sluit je een één- of tweejarig abonnement af? Dan ontvang je nog een maand gratis sporten van Bezemer Fitness.

Schrijf je direct online in of loop langs in de sportschool! Liever eerst een keer proefsporten? Dan kan natuurlijk ook. Vraag hier een gratis dagpas aan.


Meer nieuws

Sport vandaag 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.

Politiek plein vandaag 12:34

Extra inzet voor arbeidsparticipatie

Wethouder Anouk Noordermeer heeft toegezegd dit jaar met een ambitieus plan te komen om de arbeidsparticipatie in Alphen aan den Rijn te vergroten. Dit deed ze in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni, naar aanleiding van een amendement dat GroenLinks en PvdA hierover indienden.