De Werf
Advertorial Evenementen

Kom stempelen op De Werf

Op 22 juni kunnen kinderen komen stempelen bij Vintalage op de open dag van De Werf. Zij hebben de keus uit ruim 600 schoolstempels. 

Provincies en landen; historische gebeurtenissen van de hunnebedden tot de waternood. Personen van Vondel tot Churchill. Bloemen en planten; de verkeersset “kleuter kijk uit”. De stempels geven (onbedoeld) een historisch beeld. Zo zitten Palestina, Nederlands Nieuw Guinea, P. Kruger en J.P Coen er tussen.

De grote stempels kunnen ingekleurd worden. 'We richten een leuk klaslokaaltje in met oude bankjes en schoolplaten. Helemaal terug naar de jaren 60 dus. Ben je uitgespeeld dan kun je de stempels voor een klein prijsje meenemen.'

Open dag
Tijdens de open dag worden er diverse activiteiten georganiseerd om te laten zien wat er allemaal gebeurt op de Werf. Een overzicht van de activiteiten op 22 juni vind je in dit artikel.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.