Sionskerk

Kom vakantie vieren tijdens de Vakantie-Bijbel-Week in de Sionskerk

De voorjaarsvakantie staat voor de deur, en voor ouders die op zoek zijn naar een zinvolle en vermakelijke invulling voor hun kinderen, biedt de Sionskerk een uitstekende optie. De Vakantie-Bijbel-Week (VBW) keert terug, met een boeiend programma voor kinderen van de basisschoolleeftijd.

Drie ochtenden lang kunnen kinderen genieten van een gevarieerd programma boordevol activiteiten die zowel plezierig als educatief zijn. Van zingen en het vertellen van Bijbelverhalen tot knutselen, bouwen en het spelen van spelletjes, er is voor ieder wat wils. De Bijbel-Week is niet alleen vermakelijk, maar biedt ook een leerzame ervaring voor de jonge deelnemers.

Programma voor tieners

Voor tieners is er een speciaal programma ontworpen om aan te sluiten bij hun interesses en behoeften. Deze tieners zullen een unieke ervaring hebben die past bij hun leeftijdsgroep, met activiteiten en onderwerpen die hen aanspreken.

Op de laatste dag staat er een grote verrassing op het programma. De organisatoren houden het nog even geheim, maar het belooft een hoogtepunt te worden waar kinderen naar uitkijken.

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 20 februari, woensdag 21 februari, donderdag 22 februari

Tijden: 09:30 uur tot 12:00 uur (inschrijven vanaf 09:00 uur)

Programma: Apart programma voor groep 1 t/m 5 en groep 6 t/m 8

Wil je meer weten of deelnemen? Schrijf je dan gratis in via deze website. Het belooft een onvergetelijke en betekenisvolle voorjaarsvakantie te worden voor alle deelnemende kinderen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 16:49

Brasserie De Alphense Burgemeester opent haar vernieuwde deuren na grote make-over

Na anderhalve week van hard werken en een intensief verbouwen, is het moment eindelijk daar: Brasserie De Alphense Burgemeester onthult haar gloednieuwe uitstraling. Het restaurant, gevestigd in de Julianastraat, heeft een complete make-over ondergaan, van boven tot beneden. Ze openden gisteravond 27 februari om 17:00 haar deuren.

Horeca gisteren 15:34

Restaurant De Lelie staat na ruim 30 jaar te koop

In 1994 opende Alphenaar Alex van der Linden, samen met zijn compagnon Bart van Leeuwen, de deuren van Restaurant De Lelie, gelegen naast het Europapark. Wat ooit begon als een bescheiden theehuis, groeide al snel uit tot een volwaardig restaurant, geliefd bij velen in de regio. Na ruim 33 jaar zijn de twee eigenaren klaar om het stokje door te geven aan de opvolger. 

20 van Alphen gisteren 14:21

Ontdek de FunRun: een avond vol plezier vóór de 20 van Alphen!

Ben je op zondag 3 maart verhinderd en kun je niet meedoen aan de 20 van Alphen? Of zoek je gewoon een leuke opwarmer voor het grote evenement? Voor het eerst in de geschiedenis van de 20 van Alphen wordt er een speciaal event georganiseerd op de avond voorafgaand aan de hoofdwedstrijd: de FunRun. 

Advertorial Overige gisteren 13:05

Buurthuis AquaRijn heeft lentekriebels

Buurtband Ridderveld is in oprichting. Elke donderdag vanaf 7 maart, 15:30 tot 17:00 uur is er een repetitie. De Buurtband zoekt nog leden. Muzikale ervaring is niet nodig maar mensen die al een instrument spelen en meenemen zijn ook zeer welkom. Al op woensdag 15 mei kan de band voor het eerst optreden: op het wijkfeest Ridderveld. Meedoen? Geef je nu op of kom gewoon even kijken bij een repetitie.

Calamiteiten gisteren 12:57

Wasdroger vliegt in brand in de Quadriviumlaan

Op woensdagmiddag is er een wasdroger in brand gevlogen in de Quadriviumlaan in Alphen aan den Rijn. Dankzij een snelle reactie van de bewoner en behulpzame werklui in de straat werd een grotere brand voorkomen.

Politie en handhaving gisteren 11:52

Man gearresteerd met pepperspray en vleesmes op de N11

Afgelopen weekend kwam de Alphense politie in actie na een melding over een man die op de N11 zou lopen. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen ze voertuig zonder bestuurder aan.