Advertorial Gezondheid en welzijn

Kom weer dichter bij jezelf met Reiki Healing

Door verschillende gebeurtenissen gedurende je leven, hopen er blokkades op in je energiebanen die ziektes en klachten kunnen veroorzaken. In de reguliere zorg wordt inmiddels ook erkent dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans zijn. Reiki is hier een mooie behandeling voor.

De Reiki energie er voor dat de blokkades weer worden opgeheven en je energie weer vrijer kan gaan stromen. Het zorgt ervoor dat de balans wordt terug gebracht tussen lichaam en geest door weer de verbinding met je lichaam te voelen en rust in je hoofd terug te brengen.

Reiki pakt de oorzaak van de klacht aan. Dit kan zijn op verschillende lagen, namelijk fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Reiki energie heeft een eigen intelligentie en stroomt naar de plek waar de energie nodig is. Reiki ondersteunt en activeert het parasympatisch zenuwstelsel en daarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Reiki zorgt voor:

  • Totale ontspanning, waardoor je minder in je hoofd zult zitten en meer in je lichaam kunt zakken.
  • Het vermindert stress
  • Brengt je meer in connectie met jezelf
  • Herstelt de balans tussen lichaam en geest
  • Je leert te luisteren naar je intuïtie
  • Het geeft inzicht in jezelf en brengt een groeiproces op gang om weer dichter bij jezelf te komen

Meer voordelen ontdekken van een Reiki Healing sessie? Bekijk de website voor meer informatie.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.