Senzaa Summer fair
Advertorial Evenement

Kom zaterdag 9 juli naar de Senzaa Summer Fair Party!

Het is bijna zover! Nog een aantal nachtjes slapen en dan zullen Gabriella van der Laan (Stylingbox), Monique van ’t Veer (MEAU vintage jewellery) en Danny Arts (Senzaa) iedereen van harte welkom heten bij Senzaa summer fair.

Aanstaande zaterdag 9 juli zal voormalig Alfred’s diner nu genaamd Senzaa omgetoverd worden tot een prachtige luxe fair.

Tijdens deze dag zullen verschillende ondernemers hun prachtige collectie aan producten tentoonstellen. Parels van vintage sieraden, prachtige woonaccessoires, bijzondere kunst, essentiële oliën, diverse meubels, kleding, baby items, de mooiste boeketten en geur items zullen zichtbaar zijn bij Senzaa Alphen aan den Rijn. Daarnaast zal er een waar feestje gemaakt worden tussen 11:00 en 17:00 uur door de heerlijke beats van DJ Donny Ray.

Heb jij altijd al willen shoppen en partyen tegelijk? Dan ben je hier op het juiste adres!

Uiteraard is de entree gratis en zul je worden voorzien van een heerlijk welkomstdrankje!

Waar: Senzaa Alphen aan den Rijn, Cornelis Geellaan 43
Gratis entree en parkeren voor de deur
Wanneer: zaterdag 9 juli van 11:00 tot 17:00 uur

Foto album

Senzaa Summer Fair  (foto: Senzaa Summer Fair)
Senzaa Summer Fair  (foto: Senzaa Summer Fair)
Senzaa Summer Fair  (foto: Senzaa Summer Fair)
Senzaa Summer Fair  (foto: Senzaa Summer Fair)
Senzaa Summer Fair  (foto: Senzaa Summer Fair)
Senzaa Summer Fair  (foto: Senzaa Summer Fair)
Senzaa Summer Fair  (foto: Senzaa Summer Fair)

 

 


Meer nieuws

Werken gisteren 16:59

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 38

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Film gisteren 15:07

Film Onder het Maaiveld junior tijdens Bodemdierendagen

Tijdens de Bodemdierendagen Van 22 september tot en met 8 oktober is de film Onder het Maaiveld junior te zien bij Parkvilla op 1, 4 en 8 oktober. Minibeestjes op groot scherm. Een film voor kinderen van 7 tot 14 jaar met prachtige ondergrondse beelden van bodemdieren en een mooi verhaal over de relatie tussen boven- en ondergrondse diversiteit.

Blog Sport gisteren 13:15

Gunstige bekerloting Alphense clubs

De loting voor de eerste knock-out ronde van het bekertoernooi heeft voor de drie overgebleven Alphense clubs goed uitgepakt.

Overige gisteren 10:07

Opening High Side Burgers groot succes na emotionele dagen

Enkele dagen voor de officiële opening van het nieuwe restaurant van Paulos Dimitropoulos (28) in Alphen aan den Rijn ontstond er een tragische gebeurtenis. Het familierestaurant van van zijn vader, genaamd Olympia, werd op woensdag 20 september getroffen door een verwoestende brand. Het nieuws van deze ramp had een diepgaande impact op Paulos en zijn familie, maar ondanks de ontmoedigende situatie besloot hij vastberaden om de deuren van zijn nieuwe onderneming te openen.