Bij Hen
Advertorial Horeca

Kom zondags heerlijk ontbijten bij Bij Hen!

Vanaf zondag 1 september kan iedereen bij Bij Hen terecht voor een heerlijk ontbijt. Of je nu zin hebt in een compleet ontbijt of kiest uit één van de gerechten, alles is mogelijk!

Elke zondag van 09:00 tot 12:00 uur is het mogelijk om met elkaar te genieten van een lekker ontbijt. Op deze prachtige plek midden in een groene omgeving en grenzend aan het mooie wandel- en fietsgebied Zegersloot zal Bij Hen de zondagochtend voortaan nóg leuker maken.

Gasten hebben de keuze uit een compleet ontbijtarrangement voor € 11,-. Het ontbijt bestaat uit een schaaltje divers en vers fruit, een kopje koffie of thee, en een glas jus d’orange of een gezonde smoothie. Om het ontbijt af te maken kies je vervolgens uit een van de volgende gerechten: Wentelteefjes, Griekse yoghurt, Roerei, Smashed avocado, Spiegelei Italië of een Klassiek ontbijtje.

Alle gerechten zijn ook los te bestellen en daarnaast heeft Bij Hen gedacht aan de kleine eters. Kinderen kunnen bijvoorbeeld kiezen uit een glas jus d’orange, een smoothie of een glas appelsap. Daarbij krijgen ze ook een portie vers fruit, een minicroissant en een verse boterham met zoet beleg. Is het ontbijtje op? Dan vermaken je kinderen zich buiten op het gras, waar ze kunnen klimmen, glijden en klauteren in de speeltoestellen of spelen ze binnen in de speelhoek onder de trap, die binnenkort wordt gerealiseerd.

Loopt bij jou het water al in de mond? Reserveer dan een tafeltje door te bellen naar 0172-820002 of kijk op de website van Bij Hen onder Ontbijt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.