Bij Hen
Advertorial Horeca

Kom zondags heerlijk ontbijten bij Bij Hen!

Vanaf zondag 1 september kan iedereen bij Bij Hen terecht voor een heerlijk ontbijt. Of je nu zin hebt in een compleet ontbijt of kiest uit één van de gerechten, alles is mogelijk!

Elke zondag van 09:00 tot 12:00 uur is het mogelijk om met elkaar te genieten van een lekker ontbijt. Op deze prachtige plek midden in een groene omgeving en grenzend aan het mooie wandel- en fietsgebied Zegersloot zal Bij Hen de zondagochtend voortaan nóg leuker maken.

Gasten hebben de keuze uit een compleet ontbijtarrangement voor € 11,-. Het ontbijt bestaat uit een schaaltje divers en vers fruit, een kopje koffie of thee, en een glas jus d’orange of een gezonde smoothie. Om het ontbijt af te maken kies je vervolgens uit een van de volgende gerechten: Wentelteefjes, Griekse yoghurt, Roerei, Smashed avocado, Spiegelei Italië of een Klassiek ontbijtje.

Alle gerechten zijn ook los te bestellen en daarnaast heeft Bij Hen gedacht aan de kleine eters. Kinderen kunnen bijvoorbeeld kiezen uit een glas jus d’orange, een smoothie of een glas appelsap. Daarbij krijgen ze ook een portie vers fruit, een minicroissant en een verse boterham met zoet beleg. Is het ontbijtje op? Dan vermaken je kinderen zich buiten op het gras, waar ze kunnen klimmen, glijden en klauteren in de speeltoestellen of spelen ze binnen in de speelhoek onder de trap, die binnenkort wordt gerealiseerd.

Loopt bij jou het water al in de mond? Reserveer dan een tafeltje door te bellen naar 0172-820002 of kijk op de website van Bij Hen onder Ontbijt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 17:16

Staking bij de Technische Unie in Alphen

Op donderdagmiddag 23 januari heeft een groep werknemers van verschillende technische groothandels gestaakt bij de Technische Unie (TU) in Alphen. De werknemers kwamen bij elkaar om te staken voor hogere salarissen.

Advertorial Algemeen vandaag 17:11

Opknapdag op broedplaats De Werf

Dat ouderwetse keukentrapje van Brabantia. Het theekastje van overgrootmoeder. Of die staande lamp uit de jaren ’70. Vintage is trend maar dan moet het meubel er natuurlijk wel goed en netjes uitzien. Op De Werf krijgt tweedehands een nieuwe kans.

Evenementen vandaag 16:46

ScalaMUN 2020: de grootste editie ooit

Op 6 en 7 maart 2020 wordt ScalaMUN (Model United Nations) voor de zevende keer op rij georganiseerd door leerlingen en docenten van het Scala College aan de Sacharov-locatie. Deze editie van ScalaMUN heeft als thema ‘’Time to reconsider; Let’s take back our future’’. Dit jaar wordt de grootste ScalaMUN tot nu toe georganiseerd.

Calamiteiten vandaag 15:14

Voertuigdiefstallen kwamen vaker voor in 2019

In veel gemeenten in de regio hebben dieven in 2019 vaker een voertuig gestolen dan in 2018. In Alphen is het aantal voertuigdiefstallen met maar liefst 70% gestegen.

Gemeente vandaag 14:29

Droge voeten, schoon water en een prettige en veilige leefomgeving

Klimaatverandering, de overstap van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen, de woningbouwopgave in de Randstad. Allemaal geen eenvoudige opgaven. Om alles in goede banen te leiden, stellen overheden strategische samenwerkingsagenda’s op. Hoogheemraad Sjaak Langeslag van Rijnland en wethouder Leo Maat van Alphen aan den Rijn ondertekenden op donderdag 23 januari zo’n strategische samenwerkingsagenda.

Advertorial Musical vandaag 13:54

Theatervoorstelling ‘Haar naam was Sarah’ opnieuw te zien

Productiehuis Alphen aan den Rijn (PA) bracht het toneelstuk 'Haar naam was Sarah', gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tatiana de Rosnay, vorig jaar voor het eerst op de planken. Na een reeks succesvolle voorstellingen volgt er dit jaar een reprise. Op zondag 16 februari is de voorstelling te zien in Parkvilla.