Castellum / Cyriel Jacobs
Advertorial Cultuur

Komt de Mol naar Alphen?

Of hij de Mol is kan Castellum nog niet onthullen, maar het theater heeft goed nieuws voor alle Wie is de Mol-fans! Op donderdag 7 mei komt de populaire zanger, acteur én mogelijke Mol Buddy Vedder naar het theater aan het Rijnplein met een fantastisch bijgeboekt meezingfeest.

In ‘We LOVE Songfestival’ zingen oud-deelnemers samen met Vedder de grootste hits uit 65 jaar songfestival. De kaartverkoop voor deze bijgeboekte voorstelling gaat hard dus alle fans van Wie is de Mol én het Songfestival wordt aangeraden snel te reserveren via www.theatercastellum.nl.

Vedder enthousiast over komt naar Castellum

Buddy Vedder is razend enthousiast dat hij juist met deze show in Castellum te zien zal zijn. "Als presentator en commentator van het Junior Songfestival heb ik al heel wat Douze Points voorbij zien komen. Maar het ‘grote’ songfestival is natuurlijk het echte werk! Het is dé plek waar de beste liedjes, verschillende culturen, flitsende outfits en de meest verrassende acts samenkomen. Ik vind het te gek dat ik, samen met een swingende live band en natuurlijk de zangers die ons land hebben vertegenwoordigd, de grootste hits in het theater mag brengen. J’aime la vie!"


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs vandaag 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt vandaag 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.