Lodge Alphen
Advertorial Horeca

Koningsdag bij Lodge Alphen!

Kom jij met Koningsdag gezellig genieten bij Lodge Alphen?! Het gezellige terras van de Wunderbar is deze dag geopend van 10:00 tot 19:00 uur! 

Natuurlijk staan er ook dit jaar weer heerlijke oranje tompoucen van Banketbakkerij Stevers voor je klaar. Daarnaast wordt de nieuwe pizza-houtoven aangestoken. Kom dus genieten van heerlijke verse pizza’s! Liever wat anders? Probeer de Lodge Burger met een puntzakje friet of bittergarnituur. En natuurlijk staan de drankjes koud, zoals de feestelijke Lodge Koningsdag Oranje cocktail. 

De gehele dag is er muziek én tussen 15:00 en 19:00 draait er een DJ, gezelligheid gegarandeerd dus! Lodge Alphen is gevestigd tegenover de dagcamping en is de hele dag gratis toegankelijk.


Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.