Evenementen

Koningsdagkermis woensdagmiddag geopend aan Thorbeckestraat

Gistermiddag is de Koningsdagkermis geopend in het centrum van Alphen aan den Rijn. De kermis is tot en met aanstaande zondag geopend.

Net als vorig jaar staan er zo'n 20 attracties op de kermis. In verband met de werkzaamheden op het Aarplein is de kermis dit jaar tijdelijk verplaatst naar het parkeerterrein aan de Thorbeckestraat. Een definitieve locatie voor de kermis voor komende jaren is nog niet bekend gemaakt, de gemeente is hierover nog in overleg.

De kermis is dagelijks geopend van 13.00 - 23.00 uur, op Koningsdag zijn de attracties al om 10.00 uur geopend.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.