Advertorial Horeca

Koop een dinerbon om Proeflokaal Bregje te steunen

Voor horecaondernemers zijn het zware tijden. Om Proeflokaal Bregje te helpen kun je jezelf belonen met een dinerbon voor een heerlijk etentje. Als de restaurants dan weer open zijn, kun je zelf beslissen wanneer je langskomt. Extra leuk: wij mogen een diner voor twee weggeven!

“De komende periode wordt zwaar”, laat Shaylane van Bregje weten. “Gelukkig komt de regering ons gedeeltelijk tegemoet, maar dit dekt bij lange na niet onze vaste lasten.” Om deze tijd door te komen, vraagt Shaylane daarom om steun van bezoekers. “Je kunt ons helpen door een dinerbon te kopen. Hiermee help je ons niet alleen, maar heb je zelf ook nog een leuk uitje om naar uit te kijken!”

Daarnaast heeft Bregje nog een andere manier waarop je het restaurant kunt steunen tijdens de coronacrisis. Je kunt namelijk prachtige wijnglazen van Bregje bestellen, gegraveerd met een hertenkop dat zo kenmerkend is voor Bregje. Hiermee maak je elk etentje bijzonder! Voor zes wijnglazen betaal je slechts € 19,95.

Wil jij Bregje steunen door een dinerbon of wijnglazen te kopen? Koop jouw cadeaubon via helpdehoreca.nl, of stuur een mail naar alphen@proeflokaalbregje.nl en vermeld de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Waarde van de dinerbon / hoeveelheid wijnglazen (per 6 stuks te bestellen)

De dinerbon krijg je, gelijk aan de waarde die je doorgeeft, per post thuisgestuurd. De wijnglazen kun je afhalen of thuis laten bezorgen (in de omgeving Alphen aan den Rijn).

Wil jij kans maken op een diner voor twee als Bregje weer geopend is? Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de persoon taggen met wie je van het diner zou willen genieten.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:46

Jongeren komen af op protestactie, grote rel lijkt uit te blijven

Er hangt een grimmige sfeer op het Rijnplein. Tientallen jongeren zijn afgekomen op de oproep die op social media rondging om maandagavond naar het Rijnplein te komen om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Vernielingen lijken uit te blijven. 

Alphense Zendmast gisteren 17:15

Alphense zendmast kleurt oranje voor zwembad De Hoorn

Om te vieren dat het buitenbad van zwembad De Hoorn open is om baantjes te zwemmen, kleurt de Alphense zendmast maandagavond 25 januari oranje. Hiermee zet de Alphense zendmast, die tegenover het zwembad staat, De Hoorn nog eens extra in de schijnwerpers.

Advertorial Winkels gisteren 15:39

Subway in de Baronie vanaf vandaag weer geopend na verbouwing

Subway in winkelcentrum de Baronie opent na een verbouwing van twee weken haar deuren om Alphenaren weer te voorzien van overheerlijke broodjes en andere lekkernijen. De vernieuwde winkel heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan!

Winactie Mode gisteren 14:13

Win een stylingbox naar keuze!

Januari is dé maand van nieuwe woonaccessoires. De kerstboom is inmiddels de deur uit, dat betekent dat we het huis weer heerlijk mogen gaan aankleden met nieuwe woonaccessoires! Stylingbox wil jou daarom in de watten leggen. Doe mee aan deze winactie en maak kans op een Stylingbox naar keuze!