Advertorial Horeca

Koop een dinerbon om Proeflokaal Bregje te steunen

Voor horecaondernemers zijn het zware tijden. Om Proeflokaal Bregje te helpen kun je jezelf belonen met een dinerbon voor een heerlijk etentje. Als de restaurants dan weer open zijn, kun je zelf beslissen wanneer je langskomt. Extra leuk: wij mogen een diner voor twee weggeven!

“De komende periode wordt zwaar”, laat Shaylane van Bregje weten. “Gelukkig komt de regering ons gedeeltelijk tegemoet, maar dit dekt bij lange na niet onze vaste lasten.” Om deze tijd door te komen, vraagt Shaylane daarom om steun van bezoekers. “Je kunt ons helpen door een dinerbon te kopen. Hiermee help je ons niet alleen, maar heb je zelf ook nog een leuk uitje om naar uit te kijken!”

Daarnaast heeft Bregje nog een andere manier waarop je het restaurant kunt steunen tijdens de coronacrisis. Je kunt namelijk prachtige wijnglazen van Bregje bestellen, gegraveerd met een hertenkop dat zo kenmerkend is voor Bregje. Hiermee maak je elk etentje bijzonder! Voor zes wijnglazen betaal je slechts € 19,95.

Wil jij Bregje steunen door een dinerbon of wijnglazen te kopen? Koop jouw cadeaubon via helpdehoreca.nl, of stuur een mail naar alphen@proeflokaalbregje.nl en vermeld de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Waarde van de dinerbon / hoeveelheid wijnglazen (per 6 stuks te bestellen)

De dinerbon krijg je, gelijk aan de waarde die je doorgeeft, per post thuisgestuurd. De wijnglazen kun je afhalen of thuis laten bezorgen (in de omgeving Alphen aan den Rijn).

Wil jij kans maken op een diner voor twee als Bregje weer geopend is? Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de persoon taggen met wie je van het diner zou willen genieten.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 16:57

Op zoek naar hét perfecte eindejaarsgeschenk?

Zoek je een cadeau voor je medewerkers of zakelijke relaties? En wil je iets geven wat bij iedereen in de smaak valt? Kies dan de Primera Keuzecadeaukaart, want daarmee kiezen de ontvangers zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten, zoals Bol.com, Mediamarkt, Zalando, Diner Cadeau, Nationale bioscoopbon en vele andere. Er is dus altijd voor ieder wat wils!

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.