Advertorial Evenementen

Koop nu je tickets voor een gezellig avondje Piano & Pils bij Wet 'n Wild!

Zin in een gezellige avond vol muziek en plezier? Dan mag je "Piano & Pils" bij Wet 'n Wild komende zaterdag niet missen! Bereid je voor op een avond vol muziek en entertainment terwijl je geniet van je favoriete deuntjes en een verfrissend pilsje.

Het evenement begint om 20:00 uur en duurt tot middernacht, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om niets te missen. Vergeet niet om je identiteitsbewijs mee te nemen, aangezien dit een evenement is voor 18-plussers en ID-verificatie verplicht is.

Een van de hoogtepunten van de avond is het optreden van Helemaal Top, die ervoor zullen zorgen dat je niet stil kunt blijven zitten. Het belooft een geweldige avond te worden vol live muziek en gezelligheid.

Tickets

Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want ze vliegen de deur uit! Mis deze kans niet om een onvergetelijke avond te beleven bij Wet 'n Wild. Koop nu je tickets en maak je klaar voor een avond vol plezier en goede muziek!

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 13 april

Tijd: 20:00 - 00:00 uur

Locatie: Wet 'n Wild

Leeftijd: 18+

Koop hier je tickets


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.