De keuken van ’s molenaarsbrug heeft een nieuw 5-gangen specialiteitenmenu samengesteld, waarbij de smaken van het seizoen centraal staan. Laat je verrassen door een culinaire beleving aan het water, met gerechten die perfect in balans zijn.
Deze hele maand nog korting!
- Dinsdag, woensdag & donderdag: € 39,-
- Vrijdag, zaterdag & zondag: € 49,
5-gangen specialiteitenmenu van Maart:
Voorgerecht
- FOREL MOUSSE | GAMBA’S & VENKEL: Gerookte forel mousse | in avocado gemarineerde white tiger gamba’s | dungesneden venkel | blue skin radijs | limoen mayonaise
Tussengerecht
- STEAK TARTAAR | GEPEKELD EI & ZON TOMATEN MAYONAISE: Steak tartaar | gepekeld eidooier | gesnipperde sjalot | zongedroogde tomaten mayonaise
Tussengerecht
- ROODBAARS | QUINOA & SEREH-GEMBER-KOKOS SAUS: Gebakken roodbaars | prei | baby paprika | mini maïs | sereh-gember-kokos saus | krokante quinoa | gehakte koriander
Hoofdgerecht
- EENDENBORST | GELE WITLOF & HOISIN SAUS: Gebraden tamme eendenborst | gele witlof | spaghetti van wortel | pastinaakcrème | Hoisin jus
Nagerecht
- BANANEN BAVAROIS | BROWNIE & VANILLE-IJS: Bananen bavarois | ‘koude’ brownie | gebakken banaan | passievruchten saus | vanille-ijs
Reserveer jouw tafel en proef de smaak van het seizoen!
Genieten van dit menu? Reserveer snel en laat je verwennen met een verfijnde dinerervaring bij ’s Molenaarsbrug.