Alphen Beweegt
Advertorial Voor Kinderen

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

In vier verschillende ruimtes krijgen kinderen allerlei leuke opdrachten om zo een sleutel verdienen. Het groepje dat als eerste en als snelste de code kraakt wint een leuke prijs! De activiteit is gratis en voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De buurtsportcoaches van Alphen Beweegt zullen aanwezig zijn voor begeleiding.

Op dinsdag 18 augustus is de Escape Room bij V.V. Alphia en op donderdag 20 augustus bij BGC Floreant. Je kunt je nog opgeven tot en met vrijdag 14 augustus door een mail te sturen naar info@alphenbeweegt.nl met hierin naam, leeftijd en telefoonnummer en welke dag je mee wil doen.

De activiteit bestaat uit twee delen: van 14:00 tot 15:00 uur is gereserveerd voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en van 15:00 tot 16:00 uur is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Let op: zorg dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent. Vol is vol!

Benieuwd naar het overige zomeraanbod van Alphen Beweegt? Kijk voor het overzicht van het programma 'Zomer Fun' op www.alphenbeweegt.nl/zomer-fun/.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 13:14

Laatste grote gevelelement woningen Akkerwinde geplaatst

Momenteel worden 199 woningen in de Akkerwinde en de Boterbloemweg in Alphen energiezuinig gemaakt. Woonforte laat nu weten dat het laatste grote gevelelement van de laatste woning op zijn plek zit.

Overige vandaag 11:31

Thomas Berge doet mee aan hashtag #ikdoenietmeermee

Artiesten uit heel Nederland komen in actie tegen de coronamaatregelen van het kabinet. Dit doen ze onder de hashtag #ikdoenietmeermee. Ook Thomas Berge uit Alphen doet mee aan de actie. “Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek.”

Advertorial Winkels vandaag 11:08

Handige services bij Primera Jacobs

Ondanks alle problemen die de detailhandel ondervindt in het huidige coronatijdperk, zijn er toch ook winkels die, crisis of niet, ongekend populair zijn en succesvol door blijven draaien. Primera Jacobs is daar een mooi voorbeeld van. De winkelketen blijkt continu in staat om relevant te blijven en in te spelen op de behoeftes van hun lokale klanten.

Overige vandaag 10:25

Foutief gestalde fietsen bij station worden binnenkort verwijderd

Gevaarlijk of hinderlijk geparkeerde fietsen in de omgeving van het station, het is al een tijdje een probleem in Alphen. Vanwege de grote overlast gaan de handhavers van de gemeente daar nu extra op letten. Onder het motto ‘Fiets fout = fiets weg’, worden binnenkort alle fout gestalde fietsen verwijderd.