Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Krijg een Rituals pakket t.w.v. € 90 cadeau

Dutch Dream Slaapcomfort heeft nu wel een héél rustgevende actie. Bij aankoop van twee Silvana hoofdkussens krijg je een 'The Ritual of Jing' set ter waarde van € 90 cadeau.

De luxe set van Rituals bevat vijf producten met rustgevende, slaapopwekkende geuren. Dit zijn een relax serum, een roomspray, een body-pillow mist, een mooie geurkaars en geurstokjes. In combinatie met de ondersteunende kussens van Silvana zorgt dit voor een heerlijke nachtrust.

Silvana heeft diverse soorten kussens in het assortiment. Welke variant je ook kiest, je nek en hoofd worden door de unieke vorm optimaal ondersteund tijdens het slapen. Silvana maakt namelijk hoofdkussens voor elk type slaper. Daarnaast zijn alle soorten kussens in diverse hardheden verkrijgbaar.

De adviseur in de winkel in Alphen aan den Rijn test graag samen met jou welk kussen bij jou past. Kom gerust en vrijblijvend langs bij de winkel aan de Euromarkt 103.


Meer nieuws

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is een jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.