Kroes en Partners

Kroes en Partners neemt Buller & Rijnbeek Notarissen over

Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs is in meer dan twintig jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand notariskantoor in het Groene Hart. Met de overname van Buller & Rijnbeek Notarissen zet het kantoor een volgende stap in de versterking van die positie.

“De nieuwe collega’s van Buller & Rijnbeek vormen een welkome aanvulling op het drukbezette team van Kroes en Partners, en cliënten zijn ook in de toekomst verzekerd van continuïteit en een hoogwaardige dienstverlening. Het pand in de Vijverstraat wordt ingericht tot de nieuwe uitvalsbasis voor Kroes en Partners in Alphen aan den Rijn. Na de verhuizing zijn cliënten zowel hier als in het kantoor in Ter Aar van harte welkom.”

Specialisten in alle disciplines

De overname van het kantoor en het bijbehorende pand past in de landelijke ontwikkeling van schaalvergroting, stelt notaris John Kroes. “Ons vak wordt steeds complexer. Van de notaris wordt een verregaande maatschappelijke verantwoordelijkheid verlangd en om daaraan te voldoen heb je specialisten nodig. Wij willen in die ontwikkeling voorop blijven lopen, met specialisten in alle disciplines, die onze cliënten bedienen met de kwaliteit die zij mogen verwachten. Met deze uitbreiding verstevigen wij onze positie.”

Zichtbaar aanwezig

Notaris Harriët Bijl van Kroes en Partners onderschrijft die ambitie. “Als kantoor zijn we altijd zichtbaar aanwezig in de samenleving en die lokale verankering vinden we erg belangrijk. Het geeft ons de gelegenheid om op een persoonlijke manier met onze cliënten om te gaan. Tegelijkertijd merken we dat de werkdruk voor onze medewerkers onverminderd hoog blijft. We zijn dan ook erg blij met de zes gekwalificeerde collega’s van Buller & Rijnbeek die ons team komen versterken.”

Geleidelijke overdracht

Na het pensioen van zijn collega Mary Rijnbeek ziet notaris Marcel Buller uit naar deze nieuwe stap. “Bij Kroes en Partners zal ik als waarnemend bevoegd kandidaat-notaris aan de slag gaan. Op die manier kan ik een geleidelijke overdracht begeleiden, zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. Het geeft me veel voldoening om in deze laatste fase van mijn carrière nog zo’n mooie uitdaging aan te gaan.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 08:59

Bewoners bieden petitie tegen gratis parkeren in centrum aan

Centrumbewoners zijn donderdag 30 maart massaal naar het Alphense gemeentehuis gekomen. Zij hebben een petitie ondertekend waarin zij bezwaar maken tegen het nieuwe parkeerbeleid. De petitie is namens de bewoners door Nel Schouten overhandigd en door wethouder Relus Breeuwsma namens college en raad in ontvangst genomen.

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.