Kun je beter op je lokale voetbalclub wedden of op de main event wedstrijden?

Voetbal, het doet je hart sneller kloppen. Dit is net zo waar voor de lokale pupillenwedstrijd als voor de klassieker, of dat nou Ajax-Feyenoord of Real Madrid tegen FC-Barcelona is.

Elke superprof is ooit als pupil begonnen. Even balletje trappen met je vader, vervolgens sta je de hele dag op straat over te schieten met je buurjongens. Als je mazzel had was er een pannakooi waar je kon proberen de kinderen uit de straat verderop te vernederen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om online te wedden op je favoriete voetbalclub. Hier vind je betrouwbare ideal casino's waar dat mogelijk is.

In elke competitie gaat het ergens om

Maar het echte werk begon bij de lokale voetbalclub. De geur van ammoniak in de kleedkamer, het vers gemaaide gras, het brok in de keel omdat de koploper op bezoek kwam. Het zijn levendige herinneringen van iedere voetballer. Maar de spanning was toch wel het allermooiste: winst of verlies, wat ging het worden? Ook nu nog ga je graag naar de lokale velden en nog steeds is de vraag; Winnen we vandaag en worden we koploper, of gaat de aartsrivaal er met het kampioenschap vandoor? De onzekerheid maakt het al spannend, maar het wordt nog spannender als er financieel iets vanaf hangt. Daarom wordt langs de zijlijn van de lokale club menig weddenschap gelegd.

De beste willen zijn

Het gaat bij het wedden op de uitslag echt niet alleen maar om winst of verlies raden. Nee, jij houdt van de sport en loopt al sinds je vijfde levensjaar op de velden rond. Dat geeft jou kennis en ervaring, die je kunt gebruiken om de juiste uitslag te voorspellen. Of het nou een poule is met dorpsgenoten waar je de eerste prijs van 200 euro pakt, of een geschudde hand van je kameraad met de gevleugelde woorden ´ik wed je 50 euro van niet!´. Het gaat niet alleen om het geld, maar ook erom te laten zien dat je het weet! Jij hebt meer verstand van dit schitterende spel dan anderen en daar maak je handig gebruik van.

Meedoen met de grote jongens

Natuurlijk is het heel gaaf om lokaal bekend te staan als de voetbalexpert pur sang en daar een zakcentje aan over te houden. Maar daar hoeft het niet op te houden. Elk weekend staan de profs immers weer klaar om hun fans te vermaken met prachtvoetbal. En misschien heb je het echt goed gedaan en ben ook jij in je hoogtijdagen betaald om een potje te spelen bij een betere hoofdklasser. Maar in de Primera Division en de Premier league gaat het niet om zakcentjes. Nee, daar gaat het om miljoenen. Hetzelfde geldt voor het voorspellen van uitslagen van deze main events. Waar je langs de lijn een keer 50 euro verdiend, kun je op het correct voorspellen van een nederlaag van Liverpool bij Tottenham echt binnenlopen. Voor iedereen een verassing, maar jij zag hem aankomen!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.