Kun je beter op je lokale voetbalclub wedden of op de main event wedstrijden?

Voetbal, het doet je hart sneller kloppen. Dit is net zo waar voor de lokale pupillenwedstrijd als voor de klassieker, of dat nou Ajax-Feyenoord of Real Madrid tegen FC-Barcelona is.

Elke superprof is ooit als pupil begonnen. Even balletje trappen met je vader, vervolgens sta je de hele dag op straat over te schieten met je buurjongens. Als je mazzel had was er een pannakooi waar je kon proberen de kinderen uit de straat verderop te vernederen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om online te wedden op je favoriete voetbalclub. Hier vind je betrouwbare ideal casino's waar dat mogelijk is.

In elke competitie gaat het ergens om

Maar het echte werk begon bij de lokale voetbalclub. De geur van ammoniak in de kleedkamer, het vers gemaaide gras, het brok in de keel omdat de koploper op bezoek kwam. Het zijn levendige herinneringen van iedere voetballer. Maar de spanning was toch wel het allermooiste: winst of verlies, wat ging het worden? Ook nu nog ga je graag naar de lokale velden en nog steeds is de vraag; Winnen we vandaag en worden we koploper, of gaat de aartsrivaal er met het kampioenschap vandoor? De onzekerheid maakt het al spannend, maar het wordt nog spannender als er financieel iets vanaf hangt. Daarom wordt langs de zijlijn van de lokale club menig weddenschap gelegd.

De beste willen zijn

Het gaat bij het wedden op de uitslag echt niet alleen maar om winst of verlies raden. Nee, jij houdt van de sport en loopt al sinds je vijfde levensjaar op de velden rond. Dat geeft jou kennis en ervaring, die je kunt gebruiken om de juiste uitslag te voorspellen. Of het nou een poule is met dorpsgenoten waar je de eerste prijs van 200 euro pakt, of een geschudde hand van je kameraad met de gevleugelde woorden ´ik wed je 50 euro van niet!´. Het gaat niet alleen om het geld, maar ook erom te laten zien dat je het weet! Jij hebt meer verstand van dit schitterende spel dan anderen en daar maak je handig gebruik van.

Meedoen met de grote jongens

Natuurlijk is het heel gaaf om lokaal bekend te staan als de voetbalexpert pur sang en daar een zakcentje aan over te houden. Maar daar hoeft het niet op te houden. Elk weekend staan de profs immers weer klaar om hun fans te vermaken met prachtvoetbal. En misschien heb je het echt goed gedaan en ben ook jij in je hoogtijdagen betaald om een potje te spelen bij een betere hoofdklasser. Maar in de Primera Division en de Premier league gaat het niet om zakcentjes. Nee, daar gaat het om miljoenen. Hetzelfde geldt voor het voorspellen van uitslagen van deze main events. Waar je langs de lijn een keer 50 euro verdiend, kun je op het correct voorspellen van een nederlaag van Liverpool bij Tottenham echt binnenlopen. Voor iedereen een verassing, maar jij zag hem aankomen!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.