Parkvilla
Advertorial Cultuur

Kunstclub voor kids bij Parkvilla

Vanaf woensdag 5 februari kunnen kids van 6 tot 16 jaar creatief bij Parkvilla worden geprikkeld bij de Kunstclub. De kinderen werken met verschillende materialen, leren veel technieken en ontdekken de mooie wereld van de kunst.

Door te begeleiden in plaats van te sturen, leren de kinderen oplossingen te vinden. Zo vergroten ze hun mogelijkheden, versterkt hun gevoel van eigenwaarde en leren de kinderen hun creativiteit breed te ontwikkelen en toe te passen. Nu en in de toekomst. Inspiratie komt van interessante kunstenaars, muziek, theater en boeken en ieder jaar wordt een expositie of theatervoorstelling bezocht.

Een paar onderwerpen die op het programma staan: selfies maken met houtskool of met verf, van klei luchtkastelen bouwen, timmeren van een ideale stad of een supergroot schilderij maken van een lievelingsdier. 

Kijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:24

Vanaf 31 maart Private Shopping bij Gek van Fietsen

In een periode waarin we allemaal extra voorzichtig moeten zijn en rekening met elkaar moeten houden, wordt er van winkeliers wat extra creativiteit gevraagd. Om de gezondheid van de klant en het personeel te garanderen, begint Gek van Fietsen vanaf dinsdag 31 maart met Private Shopping.

Coronavirus in Alphen vandaag 16:46

Alphenaren houden zich grotendeels aan de regels

Veel mensen hielden zich het afgelopen weekend netjes aan de door de overheid opgelegde maatregelen, zo meldt de politie. Er zijn wel verschillende boetes en waarschuwingen uitgedeeld, maar er waren geen ‘noemenswaardige incidenten’ in Alphen.

Coronavirus in Alphen vandaag 16:07

Zeg het met bloemen

Mensen op symbolische wijze een hart onder de riem steken. Dat was het doel van Pauline Arkesteijn met het realiseren van een bloemenwand, die momenteel in verzorgingstehuis ActiVite Noorderbrink staat.

Alphens Restaurantweek vandaag 15:09

Alphens Restaurantweek: Grieks Restaurant Olympia

De Alphens Restaurantweek bij jou thuis is volop bezig. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van de deelnemende restaurants. Dit keer de beurt aan Grieks Restaurant Olympia.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:25

Aantal coronabesmettingen gestegen naar 44

Al zeven dagen op rij stijgt in de gemeente Alphen het aantal personen dat besmet is met het coronavirus. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen is opgelopen tot 44. Het daadwerkelijke aantal besmettingen ligt een stuk hoger. 

Blog Opinie vandaag 13:23

Dooie boel

Drie weekenden alweer zonder voetbal. Geen mixie drinken met Boudewijn, Marius, Carel en Rob bij ARC. Geen bacootje bij Alphense Boys en over alles en nog wat gezellig ouwehoeren met Kees, geen vieux/cola light bij Alphia met Rien of Fieke, geen jonge borrel bij Alphen en Cindy niet zien. Het leven ziet er heel anders uit. Maar leven doe ik in ieder geval nog.