Advertorial Evenementen

Kunstenaars exposeren op de Werf

Onderdeel van de Open dag op de Werf, die op 22 juni plaatsvindt, is een expositie van de kunstenaars die op de werf gevestigd zijn.

Kunstenaars Marjo van den Berg Jeths van Dstyle Art Atelier, Jasper Bos van Jabos Creations, Ton van Gilst van vanGilstdesign en Boukje van Iperen van Atelier van Iperen laten tijdens de open dag hun kunstwerken zien aan de Alphenaren. 

De vier kunstenaars hebben ieder een eigen stijl en tonen recent en ouder werk. Al met al belooft het een bijonder interessante expositie te worden. De expositie is de hele dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Open dag
Tijdens de open dag worden er diverse activiteiten georganiseerd om te laten zien wat er allemaal gebeurt op de Werf. Een overzicht van de activiteiten op 22 juni vind je in dit artikel.

De Werf
De Werf in Rijnhaven Oost is volop in ontwikkeling. Verschillende ambachtelijke bedrijven hebben zich inmiddels gevestigd op het voormalige Biesterfeldterrein. De grootste is scheepsbouwer Wester Engh, die ook de ontwikkeling van de haven op zich heeft genomen.

Naast de scheepsbouwer liggen steigers in de haven, op de kade zijn containers met een toiletgebouw en een havenkantoor geplaatst. Hier kunnen permanente ligplaatsen worden gehuurd. Op de kop van de haven zijn ook ligplaatsen voor dagjesmensen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.