KV Tempo

KV Tempo gaat nog een jaar door met hoofdtrainer Mark Glissenaar

Afgelopen zomer maakte Mark Glissenaar de overstap van Excelsior uit Delft naar KV Tempo in Alphen. Ondanks dat er door de lockdown nog maar weinig wedstrijden gespeeld zijn, heeft het bestuur toch besloten om ook volgend jaar door te gaan met de hoofdtrainer.

Afgelopen februari maakte KV Tempo bekend dat Wouter Blok vanaf seizoen 2020/2021 vervangen zou worden door Glissenaar. Onder leiding van Glissenaar promoveerde de ploeg uit Delft, waar hij tot afgelopen seizoen hoofdtrainer was, in de veldcompetitie naar de Overgangsklasse.

Nu laat KV Tempo op hun website weten dat Glissenaar ook volgend seizoen leiding zal geven aan de selecte van KV Tempo. Hetzelfde geldt voor Sanne Broeksma, trainer van Tempo 2. “Mark en Sanne zijn bezig aan hun eerste jaar bij Tempo en hoewel ze zich door alle lockdownperikelen nog niet heel nadrukkelijk hebben kunnen laten gelden, hebben TC (technische commissie, red.), bestuur en spelersgroep alle vertrouwen in een mooi vervolg van de samenwerking”, zo schrijft KV Tempo op de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Overige vandaag 09:02

Sponsorpaal compenseert inzamelingsacties Alphense Voedselbank

Door alle maatregelen rondom corona heeft Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken al tien maanden geen inzamelingsacties kunnen houden in supermarkten. Daarom plaatste de Voedselbank deze week een zogeheten sponsorpaal bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk. Andere supermarkten in Alphen volgen binnenkort.