KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen start Korfbal League met thuiswedstrijd

Na de zwaarbevochten promotieplek in zaalseizoen 2018-2019, zal Tempo/Klaverblad Verzekeringen op zaterdag 9 november, voor het eerst in de historie van Tempo/Klaverblad Verzekeringen, haar opwachting maken in de Cashback World Korfbal League.

De ploeg, onder leiding van Wouter Blok, treft tijdens deze eerste zaalwedstrijd LDODK/Rinsma Modeplein uit Gorredijk. In het verleden troffen de ploegen elkaar eerder. Toen trok LDODK/Rinsma Modeplein aan het langste einde en maakte daarmee, ten koste van KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen, de stap naar het hoogst haalbare niveau.

Deze zaterdag laat de selectie van KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen zien hoe zij ervoor staat. Hoewel het eerste van Tempo de wedstrijd als underdog start, zal het Alphense publiek als één groot bijenvolk achter het vlaggenschip staan. “Aan de enthousiaste geel-zwart geklede supporters zal het niet liggen; zij zullen hun team naar de overwinning trommelen en schreeuwen. Hopelijk vallen de doelpunten aan de zwart-gele kant net zo enthousiast”, laat de korfbalvereniging weten.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 10:45

Van Ekris Toyota Alphen enige Hofleverancier in dealer land

Van Ekris Toyota, met drie vestigingen waaronder de locatie Alphen aan den Rijn, is als enige Hofleverancier onder de autodealers. Ze waren al de enige Toyota-dealer in Nederland maar ze zijn ook echt de enige autodealer in Nederland die zich zo mag noemen. Van Ekris bestaat al meer dan 109 jaar en is nog een echt familie bedrijf waarbij de 4e generatie aan het roer staat.

Overige vandaag 10:07

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn in eindronde Help Nederland Vooruit

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn is geselecteerd als één van de vijf regionale initiatieven die meedoen in de stemronde van het ING Nederland Fonds. Dit fonds helpt initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit. Zij organiseren daarom dit jaar voor de vijfde keer de actie Help Nederland Vooruit.

Overige gisteren 14:11

Ank de Groot treedt af als voorzitter van Alphia

Ank de Groot heeft besloten niet langer voorzitter te willen zijn van voetbalvereniging Alphia. Dit meldt zij op de website van Alphia op zaterdag 25 januari. De Groot ligt al langer onder vuur bij een groep leden van Alphia.

Calamiteiten gisteren 11:43

41-jarige bestuurder veroorzaakt meerdere gevaarlijke situaties

Op zaterdagavond 25 januari veroorzaakte een 41-jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats meerdere gevaarlijke situaties. Uiteindelijk werd hij door meerdere politieauto’s klemgereden op de N207 bij Alphen aan den Rijn. De politie laat weten dat de man onder andere verantwoordelijk is voor spookrijden.