KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen start Korfbal League met thuiswedstrijd

Na de zwaarbevochten promotieplek in zaalseizoen 2018-2019, zal Tempo/Klaverblad Verzekeringen op zaterdag 9 november, voor het eerst in de historie van Tempo/Klaverblad Verzekeringen, haar opwachting maken in de Cashback World Korfbal League.

De ploeg, onder leiding van Wouter Blok, treft tijdens deze eerste zaalwedstrijd LDODK/Rinsma Modeplein uit Gorredijk. In het verleden troffen de ploegen elkaar eerder. Toen trok LDODK/Rinsma Modeplein aan het langste einde en maakte daarmee, ten koste van KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen, de stap naar het hoogst haalbare niveau.

Deze zaterdag laat de selectie van KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen zien hoe zij ervoor staat. Hoewel het eerste van Tempo de wedstrijd als underdog start, zal het Alphense publiek als één groot bijenvolk achter het vlaggenschip staan. “Aan de enthousiaste geel-zwart geklede supporters zal het niet liggen; zij zullen hun team naar de overwinning trommelen en schreeuwen. Hopelijk vallen de doelpunten aan de zwart-gele kant net zo enthousiast”, laat de korfbalvereniging weten.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 10:53

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Advertorial Horeca vandaag 10:16

Sinterklaas intocht actie

Om te vieren dat Sinterklaas dit weekend aankomt in Alphen, heeft Soos aan den Rijn speciale Sinterklaas acties op zaterdag 16 november.

Gemeente vandaag 09:51

Niet meer appen met gemeente

Vanaf vrijdag 22 november is het helaas niet meer mogelijk om een WhatsAppje te sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn.

Verkeer en vervoer vandaag 08:56

Hefbrug Boskoop op zijn vroegst pas 24 of 25 november open

De hefbrug in Boskoop blijft langer gestremd voor autoverkeer en scheepvaart. De provincie Zuid-Holland heeft laten weten dat de hefbrug op zijn vroegst pas op zondag 24 of maandag 25 november open gaat.

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.