KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen start Korfbal League met thuiswedstrijd

Na de zwaarbevochten promotieplek in zaalseizoen 2018-2019, zal Tempo/Klaverblad Verzekeringen op zaterdag 9 november, voor het eerst in de historie van Tempo/Klaverblad Verzekeringen, haar opwachting maken in de Cashback World Korfbal League.

De ploeg, onder leiding van Wouter Blok, treft tijdens deze eerste zaalwedstrijd LDODK/Rinsma Modeplein uit Gorredijk. In het verleden troffen de ploegen elkaar eerder. Toen trok LDODK/Rinsma Modeplein aan het langste einde en maakte daarmee, ten koste van KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen, de stap naar het hoogst haalbare niveau.

Deze zaterdag laat de selectie van KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen zien hoe zij ervoor staat. Hoewel het eerste van Tempo de wedstrijd als underdog start, zal het Alphense publiek als één groot bijenvolk achter het vlaggenschip staan. “Aan de enthousiaste geel-zwart geklede supporters zal het niet liggen; zij zullen hun team naar de overwinning trommelen en schreeuwen. Hopelijk vallen de doelpunten aan de zwart-gele kant net zo enthousiast”, laat de korfbalvereniging weten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 16:19

Muurschildering bij nieuwe doorgang parkeergarage Aarhof is af

De kunstenaars van Atelier Verfstreken, wat onderdeel uitmaakt van Ipse de Bruggen, hebben de afgelopen weken hard gewerkt om het winkelcentrum De Aarhof op te fleuren. En met resultaat, want de toegang van de nieuwe parkeergarage is voorzien van een kleurrijke muurschildering.

Overige gisteren 15:08

Zaterdagmarkt op Tweede Kerstdag wordt verplaatst naar 24 december

Alphenaren opgelet! Doordat Tweede Kerstdag op een zaterdag valt, is besloten om de zaterdagmarkt van 26 december te verplaatsen naar donderdag 24 december. Zo heb je voor de kerstdagen ook nog extra gelegenheid om jouw benodigdheden op de markt te halen.

Coronavirus in Alphen gisteren 12:43

Studentenwelzijn en werkdruk bij docenten grootste zorgen in mbo en hoger onderwijs

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) wordt hard geraakt door de maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus terug te dringen. ‘’Dit is vooral zichtbaar bij het welzijn van studenten, de werkdruk van medewerkers, de beschikbaarheid van stages, leerbanen en praktijklessen’’, zo stelt de Rijksoverheid. Dit is ook het geval bij mboRijnland in Alphen.