Advertorial Overige

Kwaliteitsslagerij De Valk viert dertig jaar aanbod van voortreffelijk vlees

Kwaliteitsslagerij De Valk opende haar deuren voor het eerst dertig jaar geleden. Sindsdien heeft deze slagerij zich ontwikkeld tot een van de bekendste slagers in Alphen aan den Rijn. Nu, dertig jaar later, vieren ze met trots hun drie decennia van toewijding aan het leveren van het beste vlees aan hun klanten.

Eigenaar Marcel Overdevest is jaren geleden de slagerswereld ingerold door zijn familie. Inmiddels heeft hij zijn zaak al dertig jaar. Met aandacht voor detail, passie voor kwaliteit en een toewijding aan klanttevredenheid, gaan ze nog veel mooie jaren tegemoet.

Hun assortiment van vers vlees, ambachtelijke vleeswaren en huisgemaakte specialiteiten heeft de harten van velen veroverd en hen geholpen een buitengewone reputatie op te bouwen. “Zonder de klanten zijn we nergens”, aldus Marcel. “We staan klaar voor de klant, zij staan centraal”. Dus goede service is voor Marcel een must. “Daarnaast is het belangrijk dat de kwaliteit van het product uitstekend is, en klanten niet de hoofdprijs moeten betalen”, vertelt Marcel. “Een goede prijs-kwaliteitverhouding dus”.

Winactie

Ter ere van deze mijlpaal willen ze iets speciaals teruggeven aan hun gewaardeerde klanten. Vanaf 9 september ontvangt elke klant bij aankoop een kanskaart. Maar dit is geen gewone kanskaart; het is een sleutel tot een kans op een goed gevulde vriezer met maar liefst 25 kilo kwaliteitsvlees! Het is een genereus gebaar om hun dankbaarheid te tonen aan de gemeenschap die hen de afgelopen dertig jaar heeft gesteund.

Eén ding is zeker: elke klant maakt kans op een smakelijke beloning. Of het nu gaat om een assortiment van mals rundvlees, sappige kip, hartig varkensvlees, of zelfs culinaire verrassingen uit de slagerij haar eigen keuken; er wacht een onvergetelijke traktatie op de gelukkige winnaars. Vanaf 7 september maak je de gehele maand kans op deze mooie prijs.

Bekijk hier de acties t/m 9 september


Meer nieuws

Sport vandaag 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen.