Advertorial Overige

Kwaliteitsslagerij De Valk viert dertig jaar aanbod van voortreffelijk vlees

Kwaliteitsslagerij De Valk opende haar deuren voor het eerst dertig jaar geleden. Sindsdien heeft deze slagerij zich ontwikkeld tot een van de bekendste slagers in Alphen aan den Rijn. Nu, dertig jaar later, vieren ze met trots hun drie decennia van toewijding aan het leveren van het beste vlees aan hun klanten.

Eigenaar Marcel Overdevest is jaren geleden de slagerswereld ingerold door zijn familie. Inmiddels heeft hij zijn zaak al dertig jaar. Met aandacht voor detail, passie voor kwaliteit en een toewijding aan klanttevredenheid, gaan ze nog veel mooie jaren tegemoet.

Hun assortiment van vers vlees, ambachtelijke vleeswaren en huisgemaakte specialiteiten heeft de harten van velen veroverd en hen geholpen een buitengewone reputatie op te bouwen. “Zonder de klanten zijn we nergens”, aldus Marcel. “We staan klaar voor de klant, zij staan centraal”. Dus goede service is voor Marcel een must. “Daarnaast is het belangrijk dat de kwaliteit van het product uitstekend is, en klanten niet de hoofdprijs moeten betalen”, vertelt Marcel. “Een goede prijs-kwaliteitverhouding dus”.

Winactie

Ter ere van deze mijlpaal willen ze iets speciaals teruggeven aan hun gewaardeerde klanten. Vanaf 9 september ontvangt elke klant bij aankoop een kanskaart. Maar dit is geen gewone kanskaart; het is een sleutel tot een kans op een goed gevulde vriezer met maar liefst 25 kilo kwaliteitsvlees! Het is een genereus gebaar om hun dankbaarheid te tonen aan de gemeenschap die hen de afgelopen dertig jaar heeft gesteund.

Eén ding is zeker: elke klant maakt kans op een smakelijke beloning. Of het nu gaat om een assortiment van mals rundvlees, sappige kip, hartig varkensvlees, of zelfs culinaire verrassingen uit de slagerij haar eigen keuken; er wacht een onvergetelijke traktatie op de gelukkige winnaars. Vanaf 7 september maak je de gehele maand kans op deze mooie prijs.

Bekijk hier de acties t/m 9 september


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.