Advertorial Winkels

La Bodega ’87: meer dan een wijnwinkel

La Bodega ‘87 is een wijnspeciaalzaak in het centrum van Alphen aan den Rijn. Maar wist je dat je bij La Bodega ‘87 ook terecht kunt voor een hapje en drankje in de wijnbar?  

Achter in de winkel van La Bodega ‘87 bevindt zich namelijk een wijnbar. “Klanten komen vaak de winkel binnen om een mooie wijn uit te zoeken. Ze zijn altijd erg gecharmeerd van het pand, maar denken vaak dat de ruimte achterin de winkel gebruikt wordt als proeflokaal”, vertelt Dennis van Veen, eigenaar van La Bodega ’87. “Maar de ruimte heeft meerdere functies. Bovenal is het een wijnbar waar je samen met vrienden of familie gezellig een hapje en een drankje kan doen.”

Ruimte voor borrels en meer
In de wijnbar van La Bodega ’87 kun je terecht voor vriendelijk geprijsde wijnen. “Op de kaart staan diverse wijnen die ook in de winkel worden verkocht. Maar het is uiteraard ook mogelijk om tegen een kleine opslag andere wijnen uit de winkel te proeven.” Ben jij niet zo’n wijnliefhebber? Geen zorgen! La Bodega ’87 schenkt ook bieren en andere dranken.

De wijnbar achterin de winkel kan ook functioneren als ruimte waar kleinschalige evenementen kunnen worden gehouden. La Bodega ’87 biedt namelijk de mogelijkheid om in de ruimte een borrel te organiseren. “Er zijn veel mogelijkheden. Zo kun je bij ons terecht voor borrels of teamuitjes, maar ook voor single nights en een masterclass voor wijn”, vertelt Dennis.

De eigenaar van La Bodega ‘87 denkt graag mee met zijn klanten. “We willen graag inspelen op de wensen van Alphenaren.” Om deze reden heeft La Bodega ’87 een actie bedacht. De wijnwinkel wil namelijk graag weten wat jij nog mist in Alphen. Bedenk jij het leukste idee? Als beloning krijg je dan een heerlijke fles wijn cadeau!

Evenementen
Om de wijnbar nog meer leven in te blazen organiseert Dennis op vrijdag 18 oktober een avond met live muziek. “Een jazzband zal voor de muziek zorgen. Onder het genot van een hapje en drankje heb je gegarandeerd een gezellige avond.” Heb jij zin om met vrienden of familie een avondje te genieten van live muziek? Meld je dan aan via de mail, dan krijg je er een gratis borrelplankje bij!

Wil jij met Halloween graag een avondje uit? Ook dan kun je in de wijnbar van La Bodega ’87 terecht. In de week van Halloween profiteer je namelijk van 10% korting op de gehele rekening!

La Bodega ’87 is gevestigd aan de Raadhuisstraat 410 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 12:11

Sem Spruit wint bronzen plak op Nationaal Pupillen Toernooi 2020

Op zaterdag 25 januari vond het Nederlands Pupillen Toernooi in Groningen plaats. Dit toernooi geldt wel als het officieuze nationaal kampioenschap voor pupillen. Van de Alphense schaatsvereniging STC De Rijnstreek waren vijf leden uitgenodigd voor het toernooi.

Rechtszaak vandaag 11:31

OM eist 7 jaar cel tegen verdachte woningoverval

Op vrijdag 5 april 2019 werd een Alphens echtpaar overvallen in hun eigen huis. Zij dachten via Marktplaats een koper te hebben gevonden voor een Rolex-horloge, maar dit bleek niet het geval te zijn. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft zeven jaar cel geëist tegen de hoofdverdachte.

Sport vandaag 09:01

Wouter Blok en KV Tempo aan het einde van het seizoen uit elkaar

Hoofdtrainer Wouter Blok en Tempo nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat is in goed overleg tussen beide partijen besloten. De inwoner van Bodegraven is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Alphense korfbalvereniging. Ook Robin Sas, trainer van het tweede team, gaat Tempo verlaten. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Alphense club. 

Wonen en bouwen gisteren 16:35

Woonforte: pas op voor illegale slapers

In de wintermaanden krijgt Woonforte geregeld meldingen van bewoners dat er illegale slapers bivakkeren in flats. Daarom raadt Woonforte aan om geen onbekende mensen binnen te laten, zodat dit soort situaties zo veel mogelijk kunnen worden voorkomen.