Advertorial Winkels

La Bodega ’87: meer dan een wijnwinkel

La Bodega ‘87 is een wijnspeciaalzaak in het centrum van Alphen aan den Rijn. Maar wist je dat je bij La Bodega ‘87 ook terecht kunt voor een hapje en drankje in de wijnbar?  

Achter in de winkel van La Bodega ‘87 bevindt zich namelijk een wijnbar. “Klanten komen vaak de winkel binnen om een mooie wijn uit te zoeken. Ze zijn altijd erg gecharmeerd van het pand, maar denken vaak dat de ruimte achterin de winkel gebruikt wordt als proeflokaal”, vertelt Dennis van Veen, eigenaar van La Bodega ’87. “Maar de ruimte heeft meerdere functies. Bovenal is het een wijnbar waar je samen met vrienden of familie gezellig een hapje en een drankje kan doen.”

Ruimte voor borrels en meer
In de wijnbar van La Bodega ’87 kun je terecht voor vriendelijk geprijsde wijnen. “Op de kaart staan diverse wijnen die ook in de winkel worden verkocht. Maar het is uiteraard ook mogelijk om tegen een kleine opslag andere wijnen uit de winkel te proeven.” Ben jij niet zo’n wijnliefhebber? Geen zorgen! La Bodega ’87 schenkt ook bieren en andere dranken.

De wijnbar achterin de winkel kan ook functioneren als ruimte waar kleinschalige evenementen kunnen worden gehouden. La Bodega ’87 biedt namelijk de mogelijkheid om in de ruimte een borrel te organiseren. “Er zijn veel mogelijkheden. Zo kun je bij ons terecht voor borrels of teamuitjes, maar ook voor single nights en een masterclass voor wijn”, vertelt Dennis.

De eigenaar van La Bodega ‘87 denkt graag mee met zijn klanten. “We willen graag inspelen op de wensen van Alphenaren.” Om deze reden heeft La Bodega ’87 een actie bedacht. De wijnwinkel wil namelijk graag weten wat jij nog mist in Alphen. Bedenk jij het leukste idee? Als beloning krijg je dan een heerlijke fles wijn cadeau!

Evenementen
Om de wijnbar nog meer leven in te blazen organiseert Dennis op vrijdag 18 oktober een avond met live muziek. “Een jazzband zal voor de muziek zorgen. Onder het genot van een hapje en drankje heb je gegarandeerd een gezellige avond.” Heb jij zin om met vrienden of familie een avondje te genieten van live muziek? Meld je dan aan via de mail, dan krijg je er een gratis borrelplankje bij!

Wil jij met Halloween graag een avondje uit? Ook dan kun je in de wijnbar van La Bodega ’87 terecht. In de week van Halloween profiteer je namelijk van 10% korting op de gehele rekening!

La Bodega ’87 is gevestigd aan de Raadhuisstraat 410 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.