Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

La Cubanita en Proeflokaal Bregje bezorgen nu de hele week bij jou thuis

Goed nieuws voor alle Alphenaren die graag bij La Cubanita en Proeflokaal Bregje eten. Vanwege de grote vraag bezorgen beide restaurants nu ook op maandag, dinsdag en woensdag. Zo kun je de hele week door genieten van jouw favoriete gerechten!

Door de aangescherpte maatregelen in verband met het coronavirus, hebben restaurants maar een beperkte capaciteit. Omdat La Cubanita en Proeflokaal Bregje merken dat er nog wel veel vraag is vanuit gasten naar hun gerechten, hebben de restaurants besloten om de bezorgservice uit te breiden. Nu kun je niet alleen van donderdag t/m zondag genieten van jouw favoriete gerechten, maar ook op maandag, dinsdag en woensdag!

Tapas thuis met La Cubanita

Bij La Cubanita kun je nu de hele week genieten van de lekkerste tapas bij jou thuis. Voor € 12,50 heb je vier verschillende tapas. Kies voor een tapasbox met vier koude tapas naar keuze, of juist voor een tapasbox met vier warme tapas. Bij elke tapa die je extra bestelt, betaal je € 3,50. Denk bijvoorbeeld aan de carpaccio, maïskolfjes met roomboter en zeezout, aardappeltjes met pittige saus, toast met gerookte zalm en dille, of de cheesecake met aardbeiensaus als toetje.

Bestellen kan via de website. Elke dag wordt er bezorgd vanaf 17:00 uur. Proeflokaal Bregje bezorgt in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, Hazerswoude-Rijndijk, Aarlanderveen, Koudekerk. Afhalen is mogelijk bij Proeflokaal Bregje.

Thuis eten met Proeflokaal Bregje

Heb je geen zin om te koken? Laat Proeflokaal Bregje dit voor je doen! Met de bezorgservice van Bregje kun je ook thuis genieten van jouw favoriete gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een frisse salade met gerookte zalm, een beef tataki salade, of een salade met brie. Vleesliefhebbers kunnen kiezen uit spareribs, Bregjes burger, kipsaté of varkenshaas. Ben jij meer een visliefhebber? Ga dan voor de zalmfilet met citroen-gembersaus. Eet je vegetarisch? Dan heeft Bregje voor jou vegetarische shoarma op het menu staan, geserveerd op naanbrood.

Zin in een bijgerecht? Aardappelwedges en brood met gezouten roomboter en tapenade zijn apart te bestellen. Wil je een drankje bij jouw avondeten? Kies dan voor een blikje frisdrank, bier of een fles wijn. Sluit het diner af met een heerlijke New York cheesecake als dessert, een warme wafel met poedersuiker, of een dessert proeverij met diverse heerlijke nagerechten.

Bestellen kan via de website. Elke dag wordt er bezorgd vanaf 17:00 uur. Proeflokaal Bregje bezorgt in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, Hazerswoude-Rijndijk, Aarlanderveen, Koudekerk. Afhalen is ook mogelijk.

la cubanita tapas thuis.jpeg


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.