La Cubanita Alphen
Advertorial Horeca

La Cubanita geopend met de Jaarmarkt vanaf 10:00 uur

Woensdag 20 september is tijdens de Alphense Jaarmarkt La Cubanita al geopend vanaf 10:00 uur. Wil je tijdens het struinen over de markt een lekker gebakje of overheerlijke tapas, ga dan naar La Cubanita.

Het restaurant wat normaal pas om 16:30 uur open gaat zal tijdens de jaarmarkt al geopend zijn vanaf 10:00 uur. Het terras is deze dag uitgebreid waardoor je goed uitzicht hebt op de dansworkshops op het Thorbeckeplein. Wil je even uitrusten van het shoppen dan kan je bij La Cubanita neerstrijken voor koffie of thee met een lekker gebakje. Speciaal voor de jaarmarkt is er keuze uit een chocotaartje, citroentaart of cheesecake.

Daarnaast serveren ze de borrelkaart met de meest bekende tapas zoals carpaccio, kaaskroketjes, ham met meloen, brood met aioli en tapanade, kipkluifjes en kip met honing.

All-in arrangement

Ook tijdens de jaarmarkt kun je vanaf 16;30 uur gebruik maken van het all-in arrangement. Wat houdt dat arrangement in? De gehele maand september bestel je onbeperkt tapas, drankjes en desserts voor slechts € 34,50 op zondag tot en met donderdag en € 39,50 op vrijdag en zaterdag. Als je met kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud komt, hebben we speciale tarieven: € 22,50 op zondag tot en met donderdag, en € 27,50 op vrijdag en zaterdag.

Hoe werkt het?

De spelregels zijn simpel en duidelijk: het All-in Arrangement geldt voor alle personen aan tafel. Bij aanvang van de avond wordt de keuze voor het arrangement gemaakt. Dit kan later niet gewijzigd worden. Er kan maximaal 2,5 uur worden genoten van het all-in arrangement, ingaande vanaf de gereserveerde tijd. Tapbieren, huiswijnen, sangria, frisdranken, koffie en thee zijn bij het all-in arrangement inbegrepen. De geselecteerde desserts zijn bij het all-in arrangement inbegrepen. Voor (virgin) cocktails, Sangria Deluxe, speciale koffies, likeuren etc. gelden de standaard tarieven. Bij overmatig drankgebruik zullen ze stoppen met het schenken van alcohol. Voor niet-geconsumeerde tapas, drankjes en desserts brengen ze € 2,50 per item in rekening.

Reserveren

Er wordt geadviseerd om vooraf een tafel te reserveren. Bij de reservering wordt gevraagd of je gebruik wilt maken van het all-in arrangement of van het standaard onbeperkt tapas arrangement. Dus waarom zou je deze kans niet benutten? Kies voor ons All-in Arrangement en beleef de smaken en sferen van La Cubanita als nooit tevoren.


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 15:55

Politie waarschuwt tegen ‘Gossip Girl’ accounts in de Week Tegen Pesten

Deze week is het de Week Tegen Pesten. De Alphense politie stelt een chat open om over pesten te kunnen praten. Zeker nu er ook ‘Gossip Girl’ accounts door heel Nederland opduiken. Scholen in Alphen aan den Rijn waarschuwen leerlingen en ouders van dit fenomeen.

Advertorial Film gisteren 12:51

Deze week te zien in bioscoop Castellum

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift? Geen zorgen, want Theater Castellum vertoont vanaf 13 oktober het concert vier weken lang in de bioscoop! De zangeres verbreekt record na record. Alle concerten waren razendsnel uitverkocht en ook de film veroorzaakte in de VS een stormloop op kaarten.

Gemeente gisteren 11:36

Verkiezingen leggen druk op gemeenten, ministerie neemt maatregelen

Minister Hugo de Jonge heeft onlangs een evaluatie van de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen van afgelopen 15 maart aangeboden aan de Tweede Kamer. Hieruit blijkt dat de verkiezingen een zeer grote druk hebben gelegd op gemeenten. Het kabinet neemt maatregelen.