La Cubanita Alphen
Advertorial Horeca

La Cubanita geopend met de Jaarmarkt vanaf 10:00 uur

Woensdag 20 september is tijdens de Alphense Jaarmarkt La Cubanita al geopend vanaf 10:00 uur. Wil je tijdens het struinen over de markt een lekker gebakje of overheerlijke tapas, ga dan naar La Cubanita.

Het restaurant wat normaal pas om 16:30 uur open gaat zal tijdens de jaarmarkt al geopend zijn vanaf 10:00 uur. Het terras is deze dag uitgebreid waardoor je goed uitzicht hebt op de dansworkshops op het Thorbeckeplein. Wil je even uitrusten van het shoppen dan kan je bij La Cubanita neerstrijken voor koffie of thee met een lekker gebakje. Speciaal voor de jaarmarkt is er keuze uit een chocotaartje, citroentaart of cheesecake.

Daarnaast serveren ze de borrelkaart met de meest bekende tapas zoals carpaccio, kaaskroketjes, ham met meloen, brood met aioli en tapanade, kipkluifjes en kip met honing.

All-in arrangement

Ook tijdens de jaarmarkt kun je vanaf 16;30 uur gebruik maken van het all-in arrangement. Wat houdt dat arrangement in? De gehele maand september bestel je onbeperkt tapas, drankjes en desserts voor slechts € 34,50 op zondag tot en met donderdag en € 39,50 op vrijdag en zaterdag. Als je met kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud komt, hebben we speciale tarieven: € 22,50 op zondag tot en met donderdag, en € 27,50 op vrijdag en zaterdag.

Hoe werkt het?

De spelregels zijn simpel en duidelijk: het All-in Arrangement geldt voor alle personen aan tafel. Bij aanvang van de avond wordt de keuze voor het arrangement gemaakt. Dit kan later niet gewijzigd worden. Er kan maximaal 2,5 uur worden genoten van het all-in arrangement, ingaande vanaf de gereserveerde tijd. Tapbieren, huiswijnen, sangria, frisdranken, koffie en thee zijn bij het all-in arrangement inbegrepen. De geselecteerde desserts zijn bij het all-in arrangement inbegrepen. Voor (virgin) cocktails, Sangria Deluxe, speciale koffies, likeuren etc. gelden de standaard tarieven. Bij overmatig drankgebruik zullen ze stoppen met het schenken van alcohol. Voor niet-geconsumeerde tapas, drankjes en desserts brengen ze € 2,50 per item in rekening.

Reserveren

Er wordt geadviseerd om vooraf een tafel te reserveren. Bij de reservering wordt gevraagd of je gebruik wilt maken van het all-in arrangement of van het standaard onbeperkt tapas arrangement. Dus waarom zou je deze kans niet benutten? Kies voor ons All-in Arrangement en beleef de smaken en sferen van La Cubanita als nooit tevoren.


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.