Ali Mousavi

La Fuente zet sterrentent op zijn kop tijdens Los Gezelligitos

Nadat het een jaar was uitgesteld was het vrijdagavond 18 november dan eindelijk zover. Los Gezelligitos opende de tent voor een paar grote artiesten. En wat was het een waanzinnig feest.

Iedereen die binnenkwam kon direct zien dat het niet zomaar een tent was. De sterrentent was speciaal ontworpen voor festivals. Zodra je in de tent stond en om je heen keek zag je overal gekleurde sterren op het donkerblauwe zeil.

Ook de line up was niet mis. Grote namen als Roog, Erick E en DJ Chuckie stonden vrijdagavond hun kunstjes te vertonen. “Chuckie heeft overal in de wereld gedraaid en is de hele wereld overgevlogen. Echt heel vet dat we hem nu konden boeken”, vertelt organisator Jason Tuhumena.

In de bijzondere sterrentent ging het echt los op het moment dat La Fuente plaats nam achter de knoppen. “La Fuente heeft een grote wereldhit gehad met I Want You. Hij is al heel lang populair en dat wordt alleen maar meer. Eerder stond hij ook op het Wet ‘n Wild Beach Festival." 

Urban Night

Zaterdagavond is het tijd voor de Urban Night. De organisatie heeft speciaal voor deze avond grote namen weten te strikken zoals Frenna. “Frenna is de grootste artiest uit de urbanscene”, zegt Jason met een grote glimlach. De organisatie is trots dat ze deze artiest vanavond op het feest mogen verwelkomen.

Maar er is ook lokaal talent. “Nafthaly Ramona komt uit Alphen aan den Rijn en heeft eerder op onze festivals gestaan”. Johnny 500, Biggi, en Anders Soundsystem zijn zaterdagavond ook aanwezig om er voor te zorgen dat deze avond net zo’n succes wordt als de vrijdag.

Bestel tickets

Wil jij vanavond ook naar Los Gezelligitos? Bestel dan snel je kaartjes en dan zien we je vanavond!

Los Gezelligitos


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.