NGallery
Advertorial Verkeer en vervoer

Laat je auto coaten door The Boss of Gloss en krijg een gratis interieurreiniging

Heb je een nieuwe auto en wil je deze graag beschermen zodat hij langer mooi blijft? Dan ben je bij The Boss of Gloss aan het goede adres. Daar kun je namelijk terecht voor de beste coatings. Laat je je auto in juni nog coaten? Dan krijg je een gratis interieurreining.

Bij Ted van der Ploeg, The Boss of Gloss, kun je terecht voor het polijsten van je auto, het reinigen van het interieur en exterieur, en verschillende coatings. Daarnaast wast hij je auto met de hand en kun je bij The Boss of Gloss producten zoals wax, shampoo en glasreiniger aanschaffen. Vooral in het aanbrengen van coatings is de ondernemer anders dan andere bedrijven. 

Bescherm je auto met een coating

Hij gebruikt drie verschillende coatings van Opti-Coat en geeft voor allemaal garantie. Voor de eerste krijg je een garantie van vijf jaar, de tweede zeven jaar en voor de laatste geldt een levenslange garantie. Wat het verschil is tussen de coating van Opti-Coat en andere coatings? “Een normale coating breng je aan op de auto en vormt een harslaag. Deze hardt uit en dient als een beschermlaag op je auto. Opti-Coat gaat een crosslink verbinding aan met je bestaande lak waardoor de coating zich volledig aan je auto hecht. Hierdoor blijft het dus langer zitten en blijft je auto beter beschermd.” 

Voor de lezers van Alphens.nl heeft Ted een speciale actie. Laat je in juni je auto coaten? Dan krijg je daar een gratis interieurreiniging bij. Hierbij wordt je auto niet zomaar vanbinnen schoongemaakt, maar komt je auto er weer als nieuw uit te zien. “Wij werken met een stoomreiniger en een water extractor om een lederen of stoffen interieur weer als nieuw te krijgen. Ook heeft dit een antibacterieel effect”, vertelt The Boss of Gloss. Daarnaast koop je de nieuwe autoparfums, gebaseerd op bestaande parfums, voor maar € 5.

Nieuwe auto

Heb jij een nieuwe auto gekocht, maar wil je dat deze voor hij opgeleverd wordt nog grondig gepoest of gecoat wordt? Ook dan kan Ted je helpen. The Boss of Gloss presenteert: dealer service. Een nieuwe auto verdient de beste top notch service. Kijk daarom snel op de website naar de mogelijkheden onder het kopje ‘dealer service’ of bel The Boss direct!

Wil jij dat je auto ook weer glanst en een aantal jaren beschermd is? Neem dan contact op met The Boss of Gloss via info@bogautodetailing.nl of  06 5424 3468 (ook geschikt voor WhatsApp) voor een afspraak. Kijk voor meer informatie op de website of op het Instagram-account van The Boss of Gloss. 


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.