Laat je gezicht zien op Internationale Vrouwendag op 8 maart

Op donderdag 8 maart 2012 is het internationale vrouwendag. De gemeente Alphen aan den Rijn organiseert deze dag van 13.00 – 16.00 uur diverse activiteiten in wijkcentrum Ridderveld (voormalig buurtcentrum De Ridder). Daarnaast is er van 17.00 – 19.30 uur een Lagerhuisdebat in het gemeentehuis.

Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn, kan zich daarvoor per mail aanmelden bij klouisse@aadr.nl

Middagprogramma
Van 13.00- 16.00 uur zijn er  zijn er leerzame workshops zoals Ontdek je kwaliteiten, Dress4Succes of een workshop Hoe presenteer ik mezelf. Daarnaast zijn er feestelijke activiteiten zoals het versieren van cupcakes, het maken van sushi, yogales en nailart. Bezoekers kunnen genieten van bijvoorbeeld een modeshow of een voet- of stoelmassage. Er is  een informatiemarkt met een afwisselend aanbod van onderwerpen georganiseerd voor en door vrouwen. Kinderopvang wordt verzorgd door de Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn. Deelname aan de activiteiten en kinderopvang zijn gratis. Aan het programma werken onder andere mee: De Sportvrouw, JSO, de Bijstandswinkel, DoenJa, Centrum voor Jeugd en gezin, Papierwinkel en Participe Vrijwilligersnet .

Avondprogramma
Van 17.00 tot 19.30 uur wordt in het stadhuis een Lagerhuisdebat georganiseerd onder leiding van Marga Miltenburg. Aan het Lagerhuisdebat zullen vrouwen deelnemen uit het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties, bestuursorganisaties etc.

Middagprogramma Internationale Vrouwendag

Avondprogramma Internationale Vrouwendag


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.