Laat je gezicht zien op Internationale Vrouwendag op 8 maart

Op donderdag 8 maart 2012 is het internationale vrouwendag. De gemeente Alphen aan den Rijn organiseert deze dag van 13.00 – 16.00 uur diverse activiteiten in wijkcentrum Ridderveld (voormalig buurtcentrum De Ridder). Daarnaast is er van 17.00 – 19.30 uur een Lagerhuisdebat in het gemeentehuis.

Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn, kan zich daarvoor per mail aanmelden bij klouisse@aadr.nl

Middagprogramma
Van 13.00- 16.00 uur zijn er  zijn er leerzame workshops zoals Ontdek je kwaliteiten, Dress4Succes of een workshop Hoe presenteer ik mezelf. Daarnaast zijn er feestelijke activiteiten zoals het versieren van cupcakes, het maken van sushi, yogales en nailart. Bezoekers kunnen genieten van bijvoorbeeld een modeshow of een voet- of stoelmassage. Er is  een informatiemarkt met een afwisselend aanbod van onderwerpen georganiseerd voor en door vrouwen. Kinderopvang wordt verzorgd door de Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn. Deelname aan de activiteiten en kinderopvang zijn gratis. Aan het programma werken onder andere mee: De Sportvrouw, JSO, de Bijstandswinkel, DoenJa, Centrum voor Jeugd en gezin, Papierwinkel en Participe Vrijwilligersnet .

Avondprogramma
Van 17.00 tot 19.30 uur wordt in het stadhuis een Lagerhuisdebat georganiseerd onder leiding van Marga Miltenburg. Aan het Lagerhuisdebat zullen vrouwen deelnemen uit het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties, bestuursorganisaties etc.

Middagprogramma Internationale Vrouwendag

Avondprogramma Internationale Vrouwendag


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.