Josh Walet

Laatste 100 kaarten in de verkoop voor zonnige editie Zomerspektakel

Het is nu of nooit! De laatste 100 kaarten voor het Zomerspektakel aan het Meer op vrijdag 2 juni zijn nu in de verkoop. Daarna is het evenement compleet uitverkocht. Verzeker jezelf dus nog snel van een ticket en beleef een dag vol plezier, muziek én zonnig weer op het Zomerspektakel.

De opbouw van het Zomerspektakel aan het Meer is in volle gang en de laatste 100 kaarten zijn in de verkoop gegaan. Met nog twee dagen willen we natuurlijk allemaal weten wat het weer gaat doen tijdens het driedaagse festivalweekend. Kunnen we jurkjes en korte broeken aan omdat de zon gaat schijnen? Of moeten we net als de vorige editie onze regenjassen en poncho’s tevoorschijn toveren? Wij sloegen de weerberichten erop na.

Het Zomerspektakel weerbericht

Het festival begint vrijdag met een temperatuur van maximaal 20 graden en een volle zon vanaf 16:00 uur. Met slechts 5% kans op neerslag is dit dus een goed begin van het weekend!

Maar het wordt beter: zaterdag kan het maximaal 23 graden worden. Deze dag krijgt zelfs het prachtige cijfer 9 van WeerOnline. Prima weer dus om je leuke zomerse jurk uit de kast te halen of lekker in je korte broek naar het festival te komen.

Herinner je je de regen op de zondag van vorig jaar nog? Dat zal dit jaar niet het geval zijn. Met een temperatuur van 22 graden en een 10% kans op neerslag belooft ook dit een zonnige dag te worden.

Veilig buiten in de zon

Aankomend weekend kunnen we dus zon, zon en nog eens zon verwachten. Op dit soort dagen is het belangrijk om je goed in te smeren. Ook daar heeft de organisatie van het Zomerspektakel aan het Meer aan gedacht. Stichting Veilig Buiten in de Zon zorgt namelijk voor gratis zonnebrand voor iedereen. Zo zorg je ervoor dat je niet verbrandt, voorkom je zonschade en kun je het hele weekend veilig uit je dak gaan!

Wil jij de artiesten op vrijdagavond 2 juni in actie zien, maar heb je nog geen tickets gekocht? Voorkom dat je misgrijpt! De laatste 100 tickets zijn in de verkoop gegaan dus wees er nog snel bij.

Koop direct je tickets >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.