Josh Walet

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Alphen aan den Rijn maakt zich in het weekend van 3 t/m 5 juni 2022 weer op voor één van de grootste evenementen in de regio; het Zomerspektakel aan het Meer. Vrijdag 3 juni om 16:00 uur gaat het terrein open en om 17:30 uur gaat het spektakel van start. Het evenement wordt gehouden op het inmiddels welbekende evenemententerrein ter hoogte van de T-steiger naast de Zegerplas. Dat wordt weer drie dagen genieten van heerlijke muziek, sport, spel en natuurlijk lekker eten en drinken! 

Artiesten

Op vrijdag 3 juni 2022 heeft het Zomerspektakel aan het Meer een dijk van een line-up. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Snelle, met zijn nieuwe band ‘de lieve jongens’, waardoor ook een jonger publiek wordt aangesproken. Ook Anouk staat op het podium, waarbij ze ongetwijfeld één van haar nieuwere songs ‘Going for the kill’ zal spelen. Kensington zal de avond knallend afsluiten. Het belooft een uniek optreden te worden, zeker omdat frontman Eloi Youssef heeft aangegeven de band in november te gaan verlaten. Kortom: een topavond die je niet mag missen!

Laatste 500 tickets

Vanwege corona zijn de kaarten alleen online verkrijgbaar via ZomerspektakelaanhetMeer.nl en Alphens.nl. Voor degene die nog geen ticket hebben, wees er snel bij! Er zijn voor 2022 nog maar 500 kaarten beschikbaar en op is ook echt op. De tickets kosten € 45 per stuk (prijs is inclusief administratie- en transactiekosten).

Heb je je tickets van 2020 nog, dan kun je deze gewoon gebruiken voor 2022.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.