Drieman Garantiemakelaars
Advertorial Wonen en bouwen

Laatste appartement beschikbaar in het Aarkadekwartier

In hartje centrum van Alphen aan den Rijn realiseert ontwikkelende aannemer Thunnissen het bijzondere nieuwbouwplan Aarkadekwartier. De eerste woningen van het plan zijn al opgeleverd en bewoond, de laatste fase is in aanbouw.

De woningen en appartementen van deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. Toekomstige bewoners kunnen naar verwachting rond de zomer van 2022 de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst nemen. Drieman Garantiemakelaars en Hofzicht Makelaars hebben goed nieuws voor jou: er is nog 1 appartement beschikbaar.

Hoekappartement op de begane grond

Het gaat om appartement Kade: een zeer licht hoekappartement op de begane grond van 153 m2. De verkoopprijs is € 537.500. Met een breedtemaat van 13,8 meter heb je alle ruimte. Het appartement is voorzien van een loggia aan de zijde van de Vest en een balkon aan de Aarkade. Verder heb je de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen en een ruime berging in de parkeergarage.

Dit appartement heeft een prachtige hoekligging, waardoor je geniet van optimale lichtinval in jouw appartement. Vanuit dit appartement kijk je uit over het water en het park aan de overzijde van de Kromme Aar.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Weergave ligging type Kade bnr 31 - Aarkadekwartier.jpg

Kenmerken

  • Hoekappartement aan de Aarkade
  • Woonoppervlak vanaf ca. 153 m2
  • Breedtemaat 13,8 meter
  • Optimale lichtinval door hoekligging
  • Balkon en een loggia
  • Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
  • Twee privé parkeerplaatsen en een berging in parkeerkelder
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om jouw droomappartement te realiseren

Het appartement bevindt zich in het prachtige gebouw Kade, op de hoek Aarkade en Vest. Kenmerkend in het ontwerp zijn de robuuste plint, de roedeverdeling bij de ramen, de fraaie metselwerkdetails en de statige kroonlijst op de kop van het gebouw.

Kandidaten die interesse hebben voor meer informatie kunnen kijken op https://aarkadekwartier.nl/ of direct contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars (0172-460808) of Hofzicht Makelaars (0172-267000). Wie weet woon jij dan straks wel op één van de meest geliefde plekjes van Alphen!

Variant Drieman Kerstlogo.jpg

Logo Hofzicht Makelaars.png


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”