Cultuur

Laatste dag om over kunst en cultuur mee te praten

Vandaag, woensdag 30 januari, is de laatste dag dat een enquête over het gemeentelijk beleid voor de sector kunst en cultuur kan worden ingevuld. De samenstellers maken een visie onder meer gebaseerd op wat de inwoners vinden.

Kunst en cultuur zijn belangrijk voor alle inwoners. Het zijn de krenten in de pap die een stad leuk maken om in te wonen. De sector wordt vaak geassocieerd met een 'moeilijk' museum of juist met het lokale vrijwilligerswerk. Het zijn echter feesten als het Bevrijdingsfestival, de toneelproducties van PA in Parkvilla, de galerie van Sta-art, de lessen door kunstenaars op een basisschool, de grafittikunst op grote muren en de kunstwerken in de straten waar kunst en cultuur over gaat.

Wat wil jij met je stad of dorp? Moet er geld naar kunst en cultuur? En zo ja, waar moet dan aan uitgegeven worden? Dit soort vragen staat in de korte enquête. Het is een minuutje invullen… Volg hiervoor de link.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.