Wet 'n Wild
Advertorial Muziek

Laatste groep ticket kaarten Love Soul & Dance 11 november

Op 11 november zal het leukste Soulfestival van Zuid-Holland gaan plaatsvinden aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Dit Soulfestival genaamd Love Soul & Dance heeft haar sporen al verdiend en viert zij dit jaar haar tien jarig jubileum.  

Een van Neerlands beste zangeressen Trijntje Oosterhuis komt live een fantastisch Soul optreden geven. Ze wordt begeleidt door de Molukse top band Angelo & Friends, die zelf ook nog een set zullen optreden waarbij de pannen van het dak gaan. Naast Trijntje komt Dwight Dissels. Deze powerzanger is bekend van The Voice waar hij finalist was. Zijn stem is prachtig, krachtig en loepzuiver. 

De derde artiest is Melanie Tuasuun. Zij zingt onder als backing vocal bij Berget Lewis.  Het festival is natuurlijk pas compleet met onze geweldige DJ’s Fullscale en Mike Mercy. Deze twee kanjers draaien al een tijd mee en zorgen zij dat de voetjes maximaal van de vloer gaan.  Het zijn daarnaast ook nog twee geweldige persoonlijkheden die liefde voor dit vak hebben. 

Heb jij nog geen kaarten en ben je met vier personen? Maak dan gebruik van de laatste groep tickets voor € 17,50 per persoon. Kaarten zijn anders nog te krijgen voor € 20,- per persoon. 85% van de groep tickets zijn verkocht dus wees er snel bij en ga naar www.lovesouldance.nl.


Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."

Advertorial Theater gisteren 17:50

Word VIP en bestel NU met voorrang!

Ben jij een liefhebber van theater? Mis deze unieke kans dan niet! De reguliere kaartverkoop voor een reeks spectaculaire voorstellingen start vrijdag 24 mei om 10:00 uur. Zorg dat je er snel bij bent, want dit is je kans om te genieten van topartiesten zoals Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper, René van Meurs, The Analogues en nog veel meer!