Josh Walet
Advertorial Feestdagen

Laatste kans! Koop je Vuurwerk Bij Melvin’s Vuurwerkwinkel tot 21:00 uur vanavond

Met de jaarwisseling om de hoek en Oudejaarsdag die dit jaar op een zondag valt, is dit de allerlaatste dag om je vuurwerk in te slaan. Haal jouw vuurwerk vandaag nog bij Melvin’s Vuurwerkwinkel.

Melvin’s Vuurwerkwinkel verwelkomt jou vanaf 07:00 uur tot 21:00 uur met een spectaculaire selectie aan vuurwerk. Of je nu op zoek bent naar sprankelend siervuurwerk om de lucht te verlichten of indrukwekkende knallers om het nieuwe jaar met een knal in te luiden, Melvin’s Vuurwerkwinkel heeft het allemaal.

Laatste uren van de vuurwerkverkoop

Met nog slechts enkele uren over voordat de verkoop eindigt, is dit jouw kans om ervoor te zorgen dat je Oudejaarsviering onvergetelijk wordt. Breng een bezoek aan Melvin’s Vuurwerkwinkel en ontdek de opwinding en magie van vuurwerk dat speciaal is geselecteerd om van jouw oudejaarsnacht een schitterend spektakel te maken.

De vuurwerkwinkel biedt een ruime keuze aan vuurwerkproducten, zorgvuldig geselecteerd om aan ieders voorkeur te voldoen. Van kleurrijke cakes tot fonkelende fonteinen, Melvin’s Vuurwerkwinkel heeft de nieuwste en meest populaire vuurwerkartikelen in huis.

Wacht niet langer! Melvin’s Vuurwerkwinkel sluit vanavond om 21:00 uur haar deuren. Grijp deze laatste kans en maak van Oud en Nieuw een feest om nooit te vergeten met het indrukwekkende vuurwerk van Melvin’s Vuurwerkwinkel (J.A. Leeghwaterweg 1 in Alphen aan den Rijn).


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.