Laatste kans: lever je bonnetje in en maak kans op een reis naar Jordanië

Deze maand vond de Alphens Restaurantweek plaats. Elf dagen lang kon je genieten van heerlijke meergangendiners voor een smakelijke prijs. Aan deze editie zat ook een avontuurlijke twist; met jouw etentje maak je namelijk kans op een reis. Lever nog snel je bonnetje in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Van 15 tot en met 25 mei kon je bij één van de zestien deelnemende restaurants genieten van een smakelijk meergangendiner. Van een heerlijk shared dining menu tot aan een goed stuk vlees, en dat voor een mooie prijs. Zo dineerde je al voor € 29,95 of € 34,95 bij één van de deelnemende restaurants.

Dineer en win

Dit jaar maakte je met jouw etentje kans op een 8-daagse individuele rondreis door Jordanië voor twee personen. Tijdens deze trip bezoek je met z’n tweeën alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie. Dit komt tot leven in de vele opgravingen van de antieke gebouwen, die nog in zeer goede staat zijn.

Maar behalve historie heeft het land nog meer te bieden. Je verblijft een nacht in het prachtige, uitgestrekte zand- en rotslandschap van de woestijn Wadi Rum en drijft een tijdje in de Dode Zee. En je verkent de schitterende onderwaterwereld van de Rode Zee. Kortom, de winnaar van deze rondreis kan zich opmaken voor een bijzondere, afwisselende rondreis!

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op de individuele rondreis naar Jordanië moet je het volgende doen:

  • Reserveer bij een restaurant naar keuze op alphensrestaurantweek.nl
  • Geniet van een gezellige avond bij jouw restaurant naar keuze
  • Vraag na afloop om het bonnetje en zoek je reserveringsnummer op
  • Upload jouw bonnetje via onderstaand formulier
  • Duimen maar!

Heb jij je bonnetje nog niet ingeleverd? Je hebt nog tot en met 29 mei om mee te doen met de winactie. Op 30 mei zal de winnaar middels een loting bekend gemaakt worden. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.