Laatste kans: lever je bonnetje in en maak kans op een reis naar Jordanië

Deze maand vond de Alphens Restaurantweek plaats. Elf dagen lang kon je genieten van heerlijke meergangendiners voor een smakelijke prijs. Aan deze editie zat ook een avontuurlijke twist; met jouw etentje maak je namelijk kans op een reis. Lever nog snel je bonnetje in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Van 15 tot en met 25 mei kon je bij één van de zestien deelnemende restaurants genieten van een smakelijk meergangendiner. Van een heerlijk shared dining menu tot aan een goed stuk vlees, en dat voor een mooie prijs. Zo dineerde je al voor € 29,95 of € 34,95 bij één van de deelnemende restaurants.

Dineer en win

Dit jaar maakte je met jouw etentje kans op een 8-daagse individuele rondreis door Jordanië voor twee personen. Tijdens deze trip bezoek je met z’n tweeën alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie. Dit komt tot leven in de vele opgravingen van de antieke gebouwen, die nog in zeer goede staat zijn.

Maar behalve historie heeft het land nog meer te bieden. Je verblijft een nacht in het prachtige, uitgestrekte zand- en rotslandschap van de woestijn Wadi Rum en drijft een tijdje in de Dode Zee. En je verkent de schitterende onderwaterwereld van de Rode Zee. Kortom, de winnaar van deze rondreis kan zich opmaken voor een bijzondere, afwisselende rondreis!

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op de individuele rondreis naar Jordanië moet je het volgende doen:

  • Reserveer bij een restaurant naar keuze op alphensrestaurantweek.nl
  • Geniet van een gezellige avond bij jouw restaurant naar keuze
  • Vraag na afloop om het bonnetje en zoek je reserveringsnummer op
  • Upload jouw bonnetje via onderstaand formulier
  • Duimen maar!

Heb jij je bonnetje nog niet ingeleverd? Je hebt nog tot en met 29 mei om mee te doen met de winactie. Op 30 mei zal de winnaar middels een loting bekend gemaakt worden. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement gisteren 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport gisteren 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten gisteren 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek gisteren 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement gisteren 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.