Laatste kans: reserveer nog snel voor de Alphens Restaurantweek

De laatste dagen van de Alphens Restaurantweek zijn in zicht. Reserveer snel voor aankomend weekend, want dit wil je niet missen! Je hebt namelijk nog maar een paar dagen de kans om te genieten van de meergangendiners met een vega twist.  

De Alphens Restaurantweek is al een aantal dagen in volle gang. Je kunt tot en met zondag 5 november dineren voor een smakelijke prijs. Kom dineren bij jouw favoriete restaurant of kies iets nieuws voor maar € 29,95 of € 34,95 per meergangendiner.  

Deelnemende restaurants  

Deze editie doen er acht restaurants mee aan de Alphens Restaurantweek: Restaurant De Zeeger, Koeien en Kaas, Grand Café Eight, Restaurant ’s Molenaarsbrug, Buuren Fine Dining, Maggie Blue, Wet ’n Wild The Social Club en Bij Hen. Ieder restaurant heeft een eigen menu samengesteld met een vega twist, ook hebben ze rekening gehouden met de vis- en vleesliefhebbers. Er is voor ieder wat wils! 

Pak jij deze kans om toch nog te reserveren? Reserveer dan snel via www.alphensrestaurantweek.nl, want de reserveringen gaan hard.  

Reserveer direct > 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.