Wet 'n Wild
Advertorial Evenementen

Laatste Kans! Slechts 30 regular tickets over voor Love Soul & Dance Festival

Het is nu of nooit! 98% van de regular tickets is al verkocht. We staan op het punt om te knallen met topartiesten op zaterdag 11 november in Alphen aan den Rijn, en jij wilt hier zeker bij zijn! 

Geniet van geweldige optredens van Angelo & Friends, Trijntje Oosterhuis, Dwight Dissels, Melanie Tuasuun en DJ's Dolf, Mike Mercy en Fullscale. Het wordt een avond om nooit te vergeten. 

En dat is nog niet alles: 

  • Gratis Parkeren
  • Gratis Photobooth van Boooth
  • Prachtige verwarmde Sterrentent met houten vloer
  • Culinair genieten met Kanu Food en Taste of Maluku

Het feest begint om 17.30 uur en eindigt om middernacht. Grijp nu je kans en koop de laatste tickets op www.lovesouldance.nl voordat het te laat is! Het team ziet je graag zaterdag voor een onvergetelijke avond!


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."