Advertorial Overige

Laatste weken showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto!

De winkel in Alphen aan den Rijn heeft een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen. Maar let op, de laatste weken van de showroomuitverkoop zijn ingegaan.

Een unieke kans om te besparen

Op dit moment biedt Dutch Dream kortingen aan van 20% tot 50% op diverse showroom boxsprings, die nog nooit beslapen zijn. Daarnaast staan in de Dutch Dream winkel in Alphen aan den Rijn ook dekbedden en bedtextiel die met een aantrekkelijke kortingsprijs weg mogen.

Hollands slaapcomfort

De boxsprings van Dutch Dream worden vervaardigd in eigen fabriek in Ter Aar. Elk bed wordt met de hand gemaakt, met gebruik van Nederlandse materialen.

Wacht niet te lang!

Dit is jouw kans om je slaapkamer op te frissen en te profiteren van mooie kortingen. Maar wacht niet te lang, want de laatste weken zijn ingegaan! Breng een bezoek aan de Dutch Dream winkel in Alphen aan den Rijn en ontdek de unieke aanbiedingen.

Locatie: Euromarkt 103, Alphen aan den Rijn. Klik hier om alvast een voorproefje te krijgen van de boxsprings van Dutch Dream.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 21 jun. 2024 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: