Laatste woningen van de Kruidengaerde opgeleverd

BAM Woningbouw heeft de laatste woningen van project de Kruidengaerde in Alphen aan den Rijn opgeleverd. Dit heuglijke moment is samen met de bewoners gevierd tijdens een eerste Dit is mijn Thuis-warming.

Het project, een eigen ontwikkeling van BAM, bestaat uit 28 eengezinswoningen in Oudhollandse architectuur. De Kruidengaerde is gelegen in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn.

Woonklaar succes
Vanaf de aankoopfase tot en met de oplevering van de woningen werden de toekomstige bewoners persoonlijk geïnformeerd en geïnspireerd door hun Woonadviseur en via een online platform Dit is mijn Thuis, een initiatief van BAM Woningbouw. Daarnaast beschikten ze over de unieke mogelijkheid hun nieuwe woning volledig woonklaar op te laten leveren met Victor&Wonen.

Bewoners die kozen voor Victor&Wonen, kregen hun woning opgeleverd met een keuken, een luxere badkamer, wandkleuren en vloeren in een Woonsfeer van hun keuze. Bovendien konden ze elke verdieping van hun nieuwe thuis in de Kruidengaerde indelen op een manier die past bij hun Leefwijze.

De kersverse inwoners van Alphen aan den Rijn konden op deze manier direct na sleuteloverdracht verhuizen en zonder te klussen genieten van hun nieuwe woning. Een aantrekkelijke optie, blijkt uit de cijfers; in de Kruidengaerde heeft ruim tachtig procent gekozen voor Victor&Wonen.

Eerste Dit is mijn Thuis-Warming
Donderdag 7 juli ontvingen de laatste bewoners de sleutel van hun nieuwe huis. Daarmee is het volledige project opgeleverd. Om stil te staan bij dit moment heeft BAM samen met de bewoners een 'Dit is mijn Thuis-warming' georganiseerd om te vieren dat alle woningen zijn opgeleverd.

Bijna alle nieuwe bewoners waren aanwezig: "Het cirkeltje is nu rond. Aan het begin van het traject hebben we het start-bouw-feestje gehad en nu een housewarming. Een hele leuke afsluiting."


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart vandaag 16:26

De ijsbaan is open!

De ijsbaan op het Rijnplein in het centrum van Alphen is op vrijdagmiddag 13 december om 12:00 uur geopend. Vandaag kun je tot 21:00 uur nog gratis schaatsen!

Calamiteiten vandaag 14:54

Aanrijding Eisenhowerlaan

Op vrijdag 13 december heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Eisenhowerlaan in Alphen. Hierbij is 1 persoon gewond geraakt.

Overige vandaag 13:38

Brainstormavond Alphense Feestweek levert veel nieuwe idee├źn op

Onder toeziend oog van ongeveer 35 belangstellenden vanuit maatschappelijke organisaties, ondernemers en betrokken Alphenaren, gaven Citymarketeer Daniël Othman & initiatiefnemer Evon Zevenbergen op dinsdag 5 november het startschot voor de eerste fase om te komen tot een (vernieuwde) ‘Alphense Feestweek’.

Algemeen vandaag 13:01

Lancering achtste editie Alphens.nl magazine

Op donderdagmiddag 12 december is onder grote belangstelling van tekstschrijvers, fotografen, adverteerders en genodigden de 8e editie van het jaarlijkse Alphens.nl magazine gelanceerd. Bij restaurant ’s Molenaarsbrug kregen genodigden het eerste exemplaar van het magazine overhandigd. Het magazine wordt komende week huis-aan-huis verspreid door Alphen aan den Rijn.

Blog Opinie vandaag 12:07

De voetballers sluiten komend weekeinde het jaar 2019 af

De voetballers sluiten komend weekeinde het jaar 2019 af. ARC, Alphense Boys en Alphen doen dat met een thuiswedstrijd. ARC krijgt bezoek van het Goudse Jodan Boys, dat 7e staat in de Hoofdklasse A.

Economie vandaag 11:31

Feestelijke opening Lessgo

Op woensdag 11 december vond de officiële opening plaats van het bedrijf Lessgo in hun eigen loods op de Koperweg in Alphen aan den Rijn. Een feestelijke opening voor oprichters Iwan Blokker en Odaccar Blokker met Alphense wethouders, ondernemers en leveranciers.