Ladies’ Circle Het Groene Hart organiseert fietstocht voor het Jeroen Heitzman Accufonds

Op zondag 21 april organiseert Ladies’ Circle Het Groene Hart een fietstocht van ongeveer 24 km rondom Alphen aan den Rijn ten behoeve van het Jeroen Heitzman Accufonds. Doe mee en help mee om de accu's te laten draaien!

Jeroen Heitzman, 56 jaar oud, kreeg in december 2021 de diagnose semantische dementie (SD), een zeldzame vorm van dementie. Zijn buren startten een crowdfundingsactie om een elektrische fiets voor hem te kunnen kopen. Met de opbrengst van deze actie werd meer geld opgehaald dan verwacht. In samenwerking met Fietsmaatjes is besloten om het resterende bedrag te gebruiken voor de oprichting van het Jeroen Heitzman Accufonds.

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn is blij met de komst van het Jeroen Heitzman Accufonds. Het vervangen van accu's is een aanzienlijke kostenpost voor de stichting. Dankzij het accufonds kan Fietsmaatjes zich nu concentreren op de toekomst zonder zich zorgen te maken over deze kosten.

Trap jij die accu’s mee vol?

Neem deel aan de fietstocht en zorg ervoor dat de elektrische duo-fietsen van Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn zo lang mogelijk kunnen blijven rijden. Geef je op en fiets samen met Ladies’ Circle Het Groene Hart, je familie en vrienden.

Koop je tickets

Elke deelnemer ontvangt een goed gevulde (gesponsorde) goodiebag, een routekaart en natuurlijk veel gezelligheid! Alle opbrengsten van de fietstocht komen ten goede aan het Jeroen Heitzman Accufonds.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.